![]() |
Bal Böcegim...Galiba Ben Seni Çok Seviyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bal Böcegim...Galiba Ben Seni Çok Seviyorum...Sevda dedikleri bu olsa gerek ![]() Kilometrelerce uzakta olsan da yanı başımda nefes alıyormuşsun gibi hissetmek ![]() Her nefeste seni çekmek ciğerlerime,tüm hücrelerime ![]() Biliyorum yine hızlı gidiyorum bu sefer de ![]() ![]() hareket etmem ben aşkta mantıkla ![]() Severse beni,ben de sevebilirim belki demek isterdim ama ![]() ![]() Sebepsiz ağlamalarım da belki bu yüzden ![]() Kim bilir belki de farkım budur ellerden ![]() ![]() ![]() Karanlığa doğru yürürüm belki bir ışık görürüm diye ![]() ![]() Ama gel gelelim korkuyorum,ya sevmezsen beni diye ![]() ![]() kaçmandan korkuyorum heralde ![]() ![]() Anla işte beni sevmemenden korkuyorum yani ![]() ![]() Artık ağlamak istemiyorum boş yere ![]() ![]() keşkelerim olmasın istiyorum artık ![]() ![]() ![]() Tam kalbimin üzerine başını koyup kalbimin sesini dinlemeni ![]() Kendini güvende hissetmeni ![]() ''GÜNAYDIN AŞKIM'' diyebilmeni ![]() ![]() Biliyorum,belki de çok şey istiyorum ![]() pek tanımasam da seni,niye seviyorum acaba bu deliyi diye soruyorum kendime ![]() ![]() gördüğümden beri düşündüğüm,düşünürken inceden üşüdüğüm,tatlı bir düşsün benim için ![]() Biraz delisin,tatlısın ve de çok yakışıklısın ![]() ![]() ![]() BaLBöCeĞiM, galiba ben seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bal Böcegim...Galiba Ben Seni Çok Seviyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bal Böcegim...Galiba Ben Seni Çok Seviyorum...Aşk bahçemi süsleyen İnci çiçeğim misin? Gecemi aydınlatan Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin? Bahar dalında yaprak Yıldızdan daha parlak Gözyaşımdan yuvarlak Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin? Doğmayan güneşimsin Rüyalarda eşimsin Sevgilim söyler misin? Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovalakça kaçan Ateş böceğim misin? |
![]() |
![]() |
|