Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bal, böcegimgaliba, çok, seviyorum

Bal Böcegim...Galiba Ben Seni Çok Seviyorum...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevda dedikleri bu olsa gerekHer zerresiyle buram buram özlemek seni,
Kilometrelerce uzakta olsan da yanı başımda nefes alıyormuşsun gibi hissetmek
Her nefeste seni çekmek ciğerlerime,tüm hücrelerime
Biliyorum yine hızlı gidiyorum bu sefer dehesabımı doğru yapamıyorum yineKafam bassa da sayısala,
hareket etmem ben aşkta mantıkla
Severse beni,ben de sevebilirim belki demek isterdim amadedim ya işte,hesapsız kitapsız severim ben
Sebepsiz ağlamalarım da belki bu yüzden
Kim bilir belki de farkım budur ellerdenYine hesapsız çıktım yola,aşkta mesafe nedir bilmem ben
Karanlığa doğru yürürüm belki bir ışık görürüm diyeHani çok sevdiğimi anlarsan,belki sen de seversin diye
Ama gel gelelim korkuyorum,ya sevmezsen beni diyeBelki yersiz ama ne yapayım korkuyorum işteKovalanan kaçar derler ya,
kaçmandan korkuyorum heraldebu koca yürek sevmek istiyor ama sevilmek te istiyor artık
Anla işte beni sevmemenden korkuyorum yanihayalimdeki pembe panjurlu evin yıkılmasından korkuyorum belki
Artık ağlamak istemiyorum boş yereağlasam bile ikimizin sancısına,omzunda ağlamak istiyorum
keşkelerim olmasın istiyorum artıkiyikilerim senin için olsun istiyorumSabaha kadar omzumda uyuyabilmeni
Tam kalbimin üzerine başını koyup kalbimin sesini dinlemeni
Kendini güvende hissetmeniVe uyandığında,seni sevdiğini söyleyen bir çift göze bakarak
''GÜNAYDIN AŞKIM'' diyebilmeni
Biliyorum,belki de çok şey istiyorum
pek tanımasam da seni,niye seviyorum acaba bu deliyi diye soruyorum kendimeAma açıklayıcı bir cevap yok bende
gördüğümden beri düşündüğüm,düşünürken inceden üşüdüğüm,tatlı bir düşsün benim için
Biraz delisin,tatlısın ve de çok yakışıklısınbelki de hayalimdeki erkek sensinNe kadar umrunda bilmiyorum ama,ben yine de söylüyorum
BaLBöCeĞiM,
galiba
ben
seni çok seviyorum!!!
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aşk bahçemi süsleyen

İnci çiçeğim misin?

Gecemi aydınlatan

Ateş böceğim misin?

Gençlik başımda duman

İlk aşkım ilk heyecan

Kovaladıkça kaçan

Ateş böceğim misin?

Bahar dalında yaprak

Yıldızdan daha parlak

Gözyaşımdan yuvarlak

Ateş böceğim misin?

Gençlik başımda duman

İlk aşkım ilk heyecan

Kovaladıkça kaçan

Ateş böceğim misin?

Doğmayan güneşimsin

Rüyalarda eşimsin

Sevgilim söyler misin?

Ateş böceğim misin?

Gençlik başımda duman

İlk aşkım ilk heyecan

Kovalakça kaçan

Ateş böceğim misin?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com