Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalbim, olmadı

Benim Hiç Kalbim Olmadı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Hiç Kalbim Olmadı

Benim hiç kalbim olmadı

Ben çocukken o kadar sessiz ağlardım ki bazen kendim bile fark etmezdim ağladığımı Çoğu zaman gölgelere saklanırdım İnsaların içine çıkıncada hep şirin, o başı okşanmak istenen sevimli kız olurdum Ben hep kendimi nasıl sevdirebileceğimi düşündümHiç kimsen yoksa kendini sevdirmek zorundasındır Babalarından şikayet eden kızları can kulağıyla dinlerdim hep Benim kavga edicek bir babam olmadı Bana bağırıp çağıracak, sonrada pişman olduğunda gelip ne diyeceğini bilemeyecek bir babam olmadı Giydiklerime karışan bir babam olmadı Okuduğum kitapları, seyrettiğim filmleri, dinlediğim müzikleri gizlice kontrol eden bir babam olmadı Eve 5 dakika geç kaldığımda başıma bir iş gelmiş olabileceğini düşünen bir babam olmadı Erkek arkadaşım olduğunu öğrendiğinde dünyası başına yıkılan bir babam olmadı Çevremin beni kötü yola düşürmeye çalışan adamlarla dolu olduğunu düşünen bir babam olmadı Bütün kızların vardı kavgalı olduğu bir babası Ve hepsi bütün o kavgalardan sonra dönüp dolaşıp yine barışmışlarda babalarıyla Birbirlerini anlamış herşeyi affetmiş eski günlere dönmüşlerdi Çünkü bir kızın kalbi her zaman babasına aittir Babanın kalbide kıza Benim hiç kalbim olmadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com