|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
mektubu, ne güzel şey seni sevmekaşk |
![]() |
&Quot;Ne Güzel Şey Seni Sevmek&Quot;(Aşk Mektubu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Ne Güzel Şey Seni Sevmek&Quot;(Aşk Mektubu)Ne güzel şey seni sevmek Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENI SEVIYORUM Sesini duymak istiyorum uyumadan önce ![]() ![]() Sabahlara kadar konuşmak, hiç kapatmamak telefonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın gök mavisinde güvercinleri, martıları, dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı ![]() ![]() Bindallılarıyla köy kızlarını ve elleri hamur kokan anaları ![]() ![]() ![]() ![]() SENI SEVIYORUM Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() SENI ÇOK SEVIYORUM! |
![]() |
![]() |
|