![]() |
Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus Ve DinleParam yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demişti delikanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne önemi vardı artık? Şu son günlerinde, sevdiği yanında olsa yeterdi ![]() ![]() ![]() Ayrılıklarından bu yana beş bitmeyen, çile dolu yıl geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar o geldi aklına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus Ve DinleTekrar gözlerini açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gece biri gözlerini dünyaya kapadı, genç kız ameliyata alındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan aylar geçmiş genç kız artık iyice iyileşmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aylar geçmişti ama hÃlà aynıydı durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı çaldı aniden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus Ve DinleSevgilim, senden ayrıldıktan sonra, bir kalbe iki sevginin sığmayacağını bildiğimden dolayı, ne bir kimseyi sevebildim, nede kimseye bakabildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kitapları dolduracak kadar şiirler yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden çok uzaklardayım belki ama yine de seni görmek için uzaklardan gelebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum, Yanıma Gelinceye Kadar da Seveceğim ![]() ![]() ![]() SEVGİLİN¦ Evet sevgilim; Son bir kez olsun dinle beni, İzin ver son bir kez konuşayım ![]() Dökeyim bütün karanlıklarımızı Ne olur Sus Ve Dinle!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus Ve DinleBak gidiyorum artık sonsuzluğa Sessiz sedasız gidiyorum yüreğinden Ağır ağır atıyorum adımlarımı Son gözyaşlarımı döküp de uzaklaşıyorum senden Ben giderken içimde bıraktığın o öksüz acı Canımı yakıyor,çıkmak istiyor içimden ![]() Bedenim isyan ediyor, kalmak istiyor içimde sevdan Ömrümü harcamak istiyorum kalmak uğruna Olmuyor sevgilim inan; artık olmuyor Cevap verme sus ve dinle Her baktığımda içimi yakan bir acı, gözlerin ![]() Her sabah kalktığımda içimde; Sen varken sensizliğin acısı ![]() Bazen nefes aldırmayan,bazen de ağlatan Ama hep var olan ve içimi yakan bir acı ![]() Sen sevgilim sen sadece kış güneşisin, Hiç ısıtmayan ama hep var olan güneş gibi ![]() ![]() ![]() Bu yüzden gidiyorum sevgilim, İzin ver konuşayım son bir kez daha Son bir kez haykırayım öksüz aşkı sana ![]() ![]() ![]() Biliyor musun sevgilim; Hiç Bir şey almıyorum giderken yanıma Tüm anıları bırakıyorum sana Bütün sevgilerimi bırakıyorum başının ucuna Bir tek yaralı kalbimi alıyorum Ve gidiyorum sessiz sedasız kalbinden Son bir kez sus ve dinle!!!! Evet sevgilim artık gitme vakti Tüm güzellikleri sana bırakıyorum Ve dönmemek üzere gidiyorum Elveda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|