![]() |
Sevgiye Dair En Güzel Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiye Dair En Güzel Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri2012 sevgi sözleri yeni anlamlı sevgi sözleri sevgiye dair sözler Sevgi sözleri Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi ![]() ![]() ![]() Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır ![]() Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen ![]() ![]() Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin ![]() Titrer durur ellerim yanında ![]() ![]() ![]() İçim o kadar senle doldu ki ![]() ![]() ![]() Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini ![]() ![]() Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren ![]() Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık ![]() ![]() "Evet" dedim belli belirsiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiye Dair En Güzel Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiye Dair En Güzel Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri[size="2">Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde "][/size] |
![]() |
![]() |
|