Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamlı, dair, güzel, sevgi, sevgiye, sözler, sözleri

Sevgiye Dair En Güzel Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 sevgi sözleri
yeni anlamlı sevgi sözleri
sevgiye dair sözler
Sevgi sözleri

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger!

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile Ama yine de bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye

Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır

Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsenBilki senin için yanan kalbimdir

Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım Sense kaçırırdın gözlerini benden Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

Titrer durur ellerim yanında Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanında Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

İçim o kadar senle doldu ki İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek
"Evet" dedim belli belirsiz Yumdu gözlerini şaşırdım Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

[size="2">Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde "][/size]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com