![]() |
Uzakta Mı Sanıyorsun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzakta Mı Sanıyorsun?Halbuki geldim! ![]() ![]() Ordayım, iyi bak; uzanıver içine, tut elimden al beni! ![]() ![]() Uzakta mı sanıyorsun? Değilim ![]() ![]() ![]() Uzakta mı sanıyordun? Değildim! Orda idim! ![]() ![]() Yüzün avucumdaydı, ve sarı kanatların savrulup sürtünüyordu parmaklarıma ![]() ![]() ![]() Ve dünya yeşile kesmişti yıldızların altında! ![]() ![]() Şehir, ve şehrin göğü, ve bir nehr'olup akan zaman üstündeki şavkı bütün ışıkların; Yeşildi, ve yemyeşildi ![]() ![]() ![]() İçim dökülüyordu gözlerine; En yükseklerden! ![]() ![]() Bir orman gölü gibiydi gözlerin, uzuun sazların arasında; Işıltılı ![]() ![]() ![]() Deriin ormanların, yağmura doymuş dallarındaki her rengi yansıtan göllere benzeyen bu gözler, "koyu yeşil" oluyordu; Kapanmak için beni beklerken, dudakların! ![]() ![]() Sen, akmaya hazır gözlerinle gözlerken beni ![]() ![]() ![]() Ben, gözlerine dökülüyordum! Şimdi ben ![]() ![]() ![]() Nice dağlardan yuvarlanıp, sana dolduktan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafesimsin! ![]() ![]() Ve nefesimsin; uzaklaşamadığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde tuttuğum! Uzakta mı sanıyorsun? Değilim ![]() ![]() ![]() Uzakta mı sanıyordun? Değildim! Ve uzakta mı sanacaksın hep beni? ![]() ![]() Halbuki ben; uzakta olmayacağım! ![]() ![]() Bak, gene geldim ![]() Ordayım işte ![]() ![]() ![]() Uzanıver içine, tut elimden; al beni! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzakta Mı Sanıyorsun? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzakta Mı Sanıyorsun?Uzakta mı Sanıyorsun? ile ilgili Diğer Konular Senden uzakta Çok Uzakta Bir Hasret Bir G ![]() Türkiye bir 'tık' uzakta Uzakta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|