![]() |
Sevdim Ötesi Yok! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdim Ötesi Yok!Ben seni kocaman bir yürekle sevdim ![]() Gözlerim değil,yüreğimdi seni gören ![]() Sen damarlarımda ki kana karışıp, Geldin oturdun yüreğime ![]() Bir başka yerde olamazdın zaten ![]() Sen,benim en değerli yerimde, Yüreğimde olmalıydın,orda kalmalıydın ![]() Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, İlk kez bu kadar kolay kabullendi seni ![]() Herhangi bir konuk değildin artık ![]() Bu yüzden ne ağıralama faslı vardı, Ne de uğurlama ![]() O yüreğin gerçek sahibiydin ![]() Şimdi sonbahar,kışa giriyoruz ya ![]() ![]() ![]() Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle ![]() Çiçek açtın yüreğimde ![]() Gökkuşağı zayıf kaldı,senin renklerin karşısında ![]() Taze bir yaprak gibi yeşildin ![]() Açelyaydın pembeliğinle ![]() sarı güldün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En çok bu renkle anmayı sevdim seni ![]() Denize tutkundum, Denizi sensiz,seni denizsiz düşünemedim ![]() Seni severken dünyayı da sevdim ben,insanları da ![]() ![]() ![]() Kendime bile dar gelirken, İçinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık ![]() En kızgın,en tahammülsüz olduğum anlarda bile, Seni düşünmek yetti bana ![]() İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı,güldüm ![]() Beni böylesine güldüren senin sevgindi Ve ben kaygısız,içten gülüşün ne demek olduğunu, Nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle ![]() Her şeye rağmen sevdim seni ![]() Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu ![]() Koca bir kente,koca bir ülkeye kafa tutabilirdim ![]() Sen elimden tuttuğunda, Patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi ![]() Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için Önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim ![]() Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim,kül ederdim ![]() Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm ![]() Ve o göle bir tek sen girebilirdin ![]() Sevdim ve hayrandım da ![]() ![]() ![]() Her halin çekti beni ![]() Duruşunu,uyumanı,gülmeni,kızmanı, Şaşkınlığını,saflığını,kurnazlığını , Çocukluğunu,olgunluğunu sevdim ![]() Sesini de sevdim suskunluğunu da ![]() KÜÇÜK OYUNLARINI,KAPRİSLERİNİ, SİTEMLERİNİ,KORKULARINI SEVDİM ![]() Seni ve o doyumsuz sevdanı, Uçarı sevdanı anlatacak Kelime bulamadım çoğu zaman ![]() Sığmadın cümlelere Ve hiçbir cümle seni Yeterince tarif edecek kadar derin olmadı ![]() Seni severken yorulmadım ![]() Çünkü sen yaşam kaynağıydın ![]() Her gün yenilendim ![]() ![]() Eksik kalan neyim varsa tamamladın ![]() Ölemeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin ![]() Daha ne diyebilirim ki? SEVDİM İŞTE ÖTESİ YOK ![]() ![]() ![]() İNSANLAR KENDİSİNİ DÜŞÜNMEYE ZORLAYANLARA HAYRAN OLUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞKIN BİR YOLU VARDIR ![]() HER YAŞTA BAŞKA TÜRLÜ GEÇİLEN AŞKIN BİR YOLU VARDIR ![]() HER YAŞTA BİRAZ GECİKİLEN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|