![]() |
Etkili İletişim İle İlgili Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkili İletişim İle İlgili HikayelerEtkili iletişim ile ilgili hikayeler Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi ![]() ![]() Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde: "Dokunma bana!" diye bir ses duydu ![]() "Beni okşamaya hakkın yok senin ![]() ![]() ![]() Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı ![]() ![]() ![]() Aman Allahım! Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu ![]() "Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti ![]() "Hemen uzaklaş benden ![]() ![]() ![]() Kadın, biraz olsun kendini toplayarak: "Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi ![]() "Onlar da güzel ama kız çocukları başka ![]() ![]() "Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek ![]() "Benim de seni öpemeyeceğim gibi ![]() ![]() ![]() "Neden?" diye sordu kadın ![]() "Neden öpemezsin ki?" Bebek, hıçkırıklara boğulurken: "Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi ![]() "Düşünürsen mutlaka bulacaksın ![]() ![]() ![]() bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi ![]() ![]() "Geçmiş olsun hanımefendi" dedi ![]() "Başarılı bir kürtajdı doğrusu ![]() |
![]() |
![]() |
|