![]() |
Gücü Harflere Yeten Bir Cümle Aciziyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gücü Harflere Yeten Bir Cümle Aciziyim![]() Gücü harflere yeten bir cümle aciziyim ![]() ![]() Yada hiç olmasam! Kelimelerimi yiyen bir kurtken hüzün, dilimi cümleye yaslayamam ![]() Bu yüzden hep devrilir kelimelerim ![]() Ağır aksak bir dil sürçmesi bulur hikayemi ve kalem en çok bu yazgıya yenilir ![]() Kimseler bilmez aslını ![]() ![]() Birbirini ezerek koşan harfler, sayfada hep aynı bağırışlarda, ''neden geldim''! ![]() ![]() Cevabı olmayan soruları yalanlayan en büyük doğrudur, yirmi dokuzu da birbirine anlamsız bakan alfabe ![]() Sen nerden geldin der gibi bakarlar anlamını anlayamadıkları cümlelerle beraberliklerine ![]() Bazen olur ![]() ![]() Ucu sivrilen kalemin neden kırıldığını anlayamaz yazar ![]() yazmak en soğuk duruş yüzünde ![]() ![]() Altı çizili yazmak vardı,önemli notlar düşmek soluk sayfalara ![]() Yaşamak vardı silginin kendi bozuğunu düzeltemediği soru işaretsiz bir imlada ![]() Ama olmadı&Kalem kustukça içindekini, sızlandı harfler ![]() Ne gariptir önü kesik cümleler uzun zamandır hep bu hal üzereler ![]() ![]() ![]() Ben anlattım bunları ![]() ![]() Bilseydim sıra bana gelecek, hüznü malum duruşlarda keserdim kelamın bileğini ![]() Ardına üç nokta koyduğum yazgımda silerdim, inadıma acı yazan kalemin alfabesini ![]() ![]() ![]() Kaldırım üstü düşlerimi yazdım sayfalara ![]() ![]() Konuşurken çıkmayan sesimi, kalemimle kalabalık gösterilere bağırdım ![]() ![]() ![]() Bela aşkın ta kendisi! Kundaklanan cümlelerle yazılıyor devrik romanım ![]() Bana kalan nizamı bozuk bir sayfayken, acıyı cümleme ayraç yaptım ![]() ![]() Dil, bilgisinden sınandı ![]() ![]() Hepsi tamamdı ![]() ![]() Ve lakin bir tek gariplik vardı ![]() ![]() Yazılanlar yazıcıdan çokça uzaktaydı ![]() ![]() ![]() CLuBBeR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gücü Harflere Yeten Bir Cümle Aciziyimgüseldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gücü Harflere Yeten Bir Cümle AciziyimDost deniz kenarindaki taşlara benzer önce birer birer toplarsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|