![]() |
Seni Bulamayacağım Bir Düşün Varsa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Bulamayacağım Bir Düşün VarsaSeni Bulamayacağım Bir Düşün Varsa Sandım ki aşk gözlerinde gizli kalmış birkaç damla gözyaşı Sandım ki hiç ağlamayacaksın, Yanıldım… Sonrası hüsran, Yanağındaki akış hızıyla düşüşü arasında ki mesafe kadar aşkın dağılışı, Hiç bu kadar ağrıyacağını hesap etmedim kalbimin yalnızlık sonrası Ve zaman, bir yağmur sonrası Havada kokun, gözümün önünde birkaç sen Kendimden vazgeçiyorum bir tanem Altı üstü birkaç ölüm kadar daha yaşamak, yaşayabilirsem sensizliği Bir bağlaçla bağlayabileceğim bir cümlen varsa bu aşka konuşacak Buyur sahne senin, Hadi isyan et aşkın yaratılışına Aşk yetim nede olsa! Ne desen boş, Gidişine bir bahanen olsun istiyorsun, Kendine yalancı şahitler bulmuşsun mesela Sahte yüzler gülmüş gözlerine, kanmışsın Bizi yakmışsın izlerimizi silmek için hayattan Hani en çok gidişindeki şatafat gidiyor ağrıma Bir zaferin galibi olarak dönüyorsun sanki işgal yerinden Beni enkaz halinde bırakıyorsun Bir dünya sorguyu sırtıma yüklüyorsun Bilmiyorsun, her kimi görsem seni soruyor Gitti demek kolay mı sanıyorsun Geceyi kim silebilir Yıldızları izlemek sensiz ne kadar zor Düşlerine düşen yıldızları takip etmek sabaha kadar Ardından batmasını beklemek güneşin Bir insan, birçok karanlık Ne kadar dayanabilir aşk, umut Saklan, seni bulamayacağım bir düşün varsa… Alıntı |
![]() |
![]() |
|