|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
götür, hadi, kalemimi, kırdım, satırlarımda |
![]() |
Kırdım Kalemimi Hadi Götür Kendini Satırlarımda.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırdım Kalemimi Hadi Götür Kendini Satırlarımda..Bir bitişin matemini yazıyor içimdeki harfler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece(m)'e uzanmasın gün ışığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boğazımda hala düğümler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu masal da birinci tekil şahıs olmadı hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir aşkın gölgelerinden kaç kez geçebilirsin? O gölgelerde kaç kez kaybolabilirsin? Kaç kez gözyaşlarında aynı parmak izlerine rastlayabilirsin? Kaç kez düşebilirsin yarınsız düşlerden? Oysa düşebilmek için önce koşmak gerek, ben emeklemeyi bile bilmiyordum, düşünden kara(n)lığına düşerken ![]() ![]() ![]() Yorgunum ![]() ![]() ![]() Düşe düşe kan revan oldu dizlerim, bebekliğimde bu kadar acımamıştır canım ![]() ![]() ![]() Halsizim ![]() ![]() ![]() Cevap ver diye yazmıyorum bunları sana, yüreğimin boşluklarında yankılanıyor çığlıklarım iç duvarlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar harf kalabalığın vardı senin, bana kayıplık düştü, kendimi ararken cümlelerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giden gider, kalandır terkeden, bu sözlerin hepsi yalan! Biten bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masal bitti, bu son başka son desemde, paranaaa içlerinde bitme/di diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinin duvarında yazıyor, adım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam/ım imlası bozuk noktalarım ![]() ![]() ![]() Yutkunamadığım sesli harflerim ![]() ![]() ![]() Varlığımı unuttuğum, yokluğunda seni aramaktan ![]() ![]() ![]() Gelinlik kızın düşünde ki beyaz ![]() ![]() ![]() Düş/me ,sokakların kalabalığında kirlen/me ![]() ![]() ![]() Sevme hiç kimseyi benim kadar ![]() ![]() ![]() Kaybol/ma dilinden anlamayan sevdaların yüklemlerinde ![]() ![]() ![]() Dudaklarından bir mermi düştü adının hecelerine, sızı dindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şarkımız da yok, hani aklına gelirsem hatrına düşeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırdım kalemimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin için yanlış masal(d)ım, sense mızıkçı kahraman/ım ![]() ![]() ![]() İçimde ki çocuk öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günün aydın olsun büyüsüz düş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|