![]() |
Dünlerim,Yarınlarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünlerim,Yarınlarımbiliyorum okumayacaksın çok uzaksın şimdi bu mısralara ama içimden geldi yazmak sadece içimden geldi şiirimi okuyacağını sanmak ![]() ![]() tektonik deprem gibi sarstın ![]() ![]() ![]() bitti sandım yanıldım burda karşımdasın ![]() ![]() yok olmadı gözlerin ![]() ![]() sanma bitti ![]() ![]() yanılma asla ![]() ![]() ellerin hala kalbimde ![]() ![]() gülüşün gözlerimde saklı yokoluşun bir muamma benim lugatımda bitmez tükenmez mısralarım sözlerimde ![]() ![]() dillerimde ![]() ![]() kaybolmaz asla hayalimde hayaletimde bir adım var ismini bilmediğim yerini bulamadığım derinlerinde bana bahsetmediğin adını anmadığın gizli güncende umutlandığım gülüşlerde siluetini gördüğüm rüyalarımda taptaze sıcaklığın nefesin var istiyorum arıyorum ama bulamıyorum nerdesin hiç bilmiyorum merak etsemde görünmüyorsun istemiyorsun beni sadece git diyorsun istememezce dayanıyorum olmuyor tahminimce seviyorsun onu görmesem bilmesemde anıyorsun gizlice saklarcasına kalbinin en derininde ve şimdi ben bekliyorum yok olacak hayalin istiyorum özlüyorum geçmişi adın olmadan yaşamak gerçeğini bitmiyor tükenmiyor istemiyor gerçeği hislerim kullanıyor becemiyor kalpler alçalıyor sevgim gözünde hiç aklında hiç oluyor ve işte böyle yok oluyor soluğum kayboluyor geçmişte sen senli dünlerim yarınlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|