Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asıgım, degil, yokluguna

Ben Sana Degil Yokluguna Asıgım Artık ...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nedense hep karanLık cöktügünde benimLesin Her sigara icsimde, sigara degiL sen yakiyorsun yüregimi ImkansızLıgın degiL yokLugun kesiyor nefesimi
Kaptırmısım kendimi keLimeLere göz yasLarım biLe agLiyor haLime Kapanıyor perdeLer günesde bakmıyor yüzüme Tüm hayaLLerimi kaLdırdım tozLu rafLara, isyanLarımı haykırıyorum küskün duvarLara, dudagımda kitLenen ismini yazıyorum sonsuz yoLLara, rüyaLarımıda verdim diLenci cocukLara
Nedense günes battıgında geLiyorsun akLıma, gözyasLarım degiL yokLugun dokunuyor canıma, gün dogmuyor karanLıgıma döküLüyor yavas yavas umutLarım, bedenimi satıLık bıraktım can pazarında, Herseyimi kaybettim zaten varsın yokLugunda yazıLsın aLnıma
Nedense mutLu bir cift gördügümde düsüyorsun gözLerime, Önümdeki beyaz sayfaya o kadar güzeL seyLer yazmak istiyorum ki, ama yoksun yazdıgım hersey siyah, mutLuyum keLimesini coktan unuttum anLamını biLe biLmiyorum artık, dert etme senin yerine ask mahkemesinde de ben oLurum sanık, geLsende geLmesende faydası yok, Ben Sana DegiL YokLuguna Asıgım Artık

(aLinTi)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl unuturum o güzel gözlerini

Ölüme götürür inan sensizlik beni

İçimde yaşattığım güzel sevgini

Alma ben den bağışla kendini

Tek teselli sen oldun bu hayatta

Darma dumandı gönlüm yaşamda

Ne yazı ne kışı bekler aşkın olsa

Çaldın yüreğimi ne olur bırakma

Toprak su ister bense hep seni

Yağsın gözyaşlarım yağmur gibi

Fırtına gibi es yeter ki sev şimdi

Köle gibi yine severim hep seni

Sabah olmuyor bu kör gecelerde

Akşam olmuyor seni düşününce

İçimde sevgin kollarımda hayalle

Yerin dolmuyor devasız günlere

Dokunsan saçlarıma sevdanla

Öpsen dudaklarımı büyük aşkla

Sar beni kollarınla hiç bırakma

Biriciğim öyle aşığım ki sana

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com