![]() |
Geri Dön.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Dön..Yüreğimi sıkıştıran bu kesif hüzün, belki de terketmişlere özgü gizli bir terkedilme duygusudur ![]() Özledim seni ![]() ![]() ![]() Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir ![]() ![]() ![]() Beynimi uyuşturuoyor özlemin ![]() ![]() ![]() Çok sık birlikte olamasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca yıl içimi nasıl ısıttığını yeni yeni anlıoyorum ![]() Yokluğun, hatırlandıkça yüreğime saplaonan bir sızı olmaktan çıkıp mütemadi bir boşluğa dönüşüyor ![]() Sabahlara seni okoşayarak başlamaları akşamları, her işi bir kenara koyup seninle başbaşa karşılamaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, hırlaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, seovimli haoşarılığını, çocuksu küskünlüğünü ![]() ![]() ![]() Nasıl da serttin başkalarına karşı beoni savunurken; ve ne yumuşak, bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasta olduğunda, o korkunç kriz geocelerinde günler, geceler boyu nöbet tuttuk başında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Atlattı" müjdesini kutlarken yorogun bedenindeki yaraları okşayarak, doktorun böldü sevincimizi: "Yaşayamaz artık bu evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilsen, ne zor gitmen gerektiğini bile bile "Kal" demek sana ![]() ![]() ![]() Ne zor, senin için ebedi mutluluğun beni unutomandan geçtiğini bilmek ![]() ![]() ![]() Gitmeni asla istemediğim halde, buna mecbur olduğumuzu görmek ve sana bunları söyleyemeden "Git artık" deomek ![]() ![]() ![]() "Beni ne kadar çaobuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa" demek saona ne zor ![]() ![]() ![]() Sesimi, kokumu çeokip alıvermek beyninoden, sesin, kokun hâlâ beynimdeyken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Bunları düşündükçe, şu anda uzakta bir yerlerde üşüdüğünü sezinleyerek panikliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaştığımız bir mazinin, yitirdiğimiz bir geleceğe dönüşmesinden hicran duyuyorum ![]() Gizli gizli hüzünlendiğim akşamlardan birinde, terketmişlere özgü bir terkedilme korkusunu da yüreoğimin derinlerinde duyarak sana koşmak, yaptıklarım ve daha çok da yapamadıklarım için özür dilemek ve "Geri dön bebeğim" demek istiyorum: "Geri dön ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' Can Dündar |
![]() |
![]() |
![]() |
Geri Dön.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Dön..Yüreğimi sıkıştıran bu kesif hüzün, belki de terketmişlere özgü gizli bir terkedilme duygusudur ![]() Özledim seni ![]() ![]() ![]() Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir ![]() ![]() ![]() Beynimi uyuşturuoyor özlemin ![]() ![]() ![]() Tek kelimeyle harika |
![]() |
![]() |
![]() |
Geri Dön.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Dön..sokak şarkıları dinliyorum her bir şehirde) hic bozulmamis yapilarin tarihi duvarlarindan kimbilir,belki de carice Katerina zamanlarindan boynu bükük kalmis asklarin sarkilari söyleniyor akisleniyor duvarlardan icli-icli sehrin ta iclerine o sihirli ve romantik gecelerin los isiklari altinda! baska bir sokak, bir tempo elele insanlar egleniyor askin hazzindan seven,sevileni öpüyor dudaklarindan sevgili mutlu, kollarda ucuyor kelebek misali, narin cosku artiyor gitar [] |
![]() |
![]() |
|