![]() |
Özlem Doluyor İçime... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlem Doluyor İçime...İlkbahar sabahları Her dalda kucak dolusu neşe En güzel çiçekler açmış bahçede En sevdiğin kokuyu duyuyorum ![]() Şiirler,şarkılar yalvarıyor Bir rüzgar esiyor güneyden Saçlarından ![]() ![]() ![]() Bir bahar sabahı Her dalda bir kuş şakıyor Bir buruk, Özlem doluyor içime ![]() ![]() ![]() O yeşil,mavi denizlerden Bir çift göz Ve seni görüyorum Bir rüzgar esiyor Senden bana, Gel diye ![]() ![]() ![]() Bu deniz aşırı kentte Bir rüzgar Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özlem Doluyor İçime... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlem Doluyor İçime...nerde başladın ve neden ![]() acıyamı hasrettim sanki ![]() hep küçük kalsaydım bile diyemezken, doğmak istermiydim sence… ![]() ne güneşin doğuşu güzel göründü gözüme, ne ayı seyrettim bir gece ![]() bahardan habersiz yaşarken, gülmeye hasretken yüzüm, gözyaşı da sıkı dostumken, doğmak istermiydim sence…… ![]() nezaman gelir sonum son nefesim nekadar yakın mesela babamı kaybetmişken, annemin gidişi ne an ![]() hepsi ama hepsi meçhulken, doğmak istermiydim sence… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|