![]() |
Hasretinden Açarım Penceremi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasretinden Açarım Penceremi..Hasretinden açarım perdeleri ßen o gün ilk kez güneşe bakarım Dalga dalga çekilir kör karanlık ßen çekilirim, öylece kalırım Hasretinden açarım perdeleri Hasretinden açarım penceremi Gün doğarken, temiz hava alırım Sarı, başak sarısı tenin kokar ßen ki penceremden seni koklarım Hasretinden açarım penceremi Emeğim açar evin kapısını O gün erkenden, işime giderim Aksam yorğun arğın dönerim eve Ayakkabılarımı çıkarırım Emeğim açar evin kapısını Sana açarım sıcak yatağımı Senin hasretinle şiir yazarım Çok sevdiğim pijamamı giyinip Hergün senin hasretinle yatarım Sana açarım sıcak yatağımı ßeni burda hasretin uyutuyor Her rüyada mutlak seni görürüm Yokluğuna biraz daha alışıp Simdilik yarım yamalak ölürüm ßeni burda hasretin tutuyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hasretinden Açarım Penceremi.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasretinden Açarım Penceremi..ah; karanfil kokulu askin mahcup hali, kokun sardi belini kaldirdim seni dansa ![]() ![]() elma yanaklarinin tombul ve tatli vitamini, zenginlestirdin ellerimi belinde dansi oksarken ![]() ![]() ayaklarimin ustune yatirdin minik topuklarini, adimlarin sag sol kaldirdi bacaklarini ve yukaridan asagiya cozdu gozlerim vucudunu, gorunurde farkli birsey yoktu fahiselerden oturu ![]() asktan goturu; sevkle bin serri boldu ebedi’yatim, dudaklarin sovdu iftirali, anlamli sozlerini ![]() ![]() ve ben asik [ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|