Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelson, göreyim, gözlerini, kez

Gel....Son Kez Göreyim Gözlerini

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha
Gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara
Sığınacak bir liman olmalı uzaklarda
Söyleyecek tek bir sözüm yok
Ne olur beni anla
sadece
Gel SoN DefA SaRıL Bana

Gel son defaNe olursun dalayım deniz mavisi gözlerineIsınayım senin tenindeSon olsun Son kez Son kez bana bakGözlerimeSon kez gör sana olan sevgimiSon kez ben susayım gözlerim anlatsın sana olan sevgimiSon kez kelimeler anlamsız kalsınSon kez hıçkırıklar takılsın boğazımaSon kez sensizliğin hüznünü gömeyim içimeSon kezNe olursun son kez kaybolayım sendeSon kez diyorum Çünkü

GİDİYORUM

Gidiyorum uzaklaraSensizliğin açık denizinde boğulmaya gidiyorumSenin gözlerinin olmadığı bir yere Gidiyorum/Gerçi benim dünyamda her yer senin gözlerin ya NeyseGidiyorumGidiyorum sana ELVEDA diyemeden gidiyorum / gidiyorum uzaklaraSensizliğin kayııp şehrinde HİÇlerin arasına karışmaya gidiyorumKıyısı olmayan denizlerde / gözlerinin mavisine karışmaya Gidiyorum

Yarın yok artıkYarın değil şimdi GidiyorumSensizliğimi ertelemiycem artıkSensizliğimi kabul edip gidiyorumAma halen içimde yokluğunun tortuları varHalen ceplerimde aşk kırıntıların

Gidiyorum

Seninle aynı şehirde geçirdiğim bu son gecemde penceremin kıyısındayımSenin olan bu şehre bakıyorumSokaklara CaddelereHer yer ışıl ışılOysa benBende bu şehirdeyim ama yalnızımSensizimKorkuyorum bu şehirin ışıklarındanSeninle aynı şehirde son gecemSon kez çekiyorum bu şehrin havasını içimeSon kez penceremin kenarında ağlıyorum belki geçersin die

Gel Son kez göreyim gözleriniIsıt beni bu şehirde ki son gecemde

Gidiyorum

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha
Gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

beyaz elmas yigini dusler,

icine gizlenmis masmavi gulusler,

sakin ve parlak bir gece,

siradan degildir bunlari anlamak

anlamli bir duygudur birlikte var olmak

kimsesiz degildir sen

ve kimsesiz degildir sensizlik

birlikte tozlanmis pamuk eller

kimseden gizlenmemis gercek sevgiler

daldan dala bir dokunus gibidir

parmaklardan parmaklara uzanan yol

zordur belki ama anlamlidir

beyaz bayrak tutan beyaz eline

beyaz bir inci birakmak gibi,

beyaz bir gomlek []

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com