![]() |
Gel....Son Kez Göreyim Gözlerini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel....Son Kez Göreyim Gözlerini![]() Gel son defa sarıl bana Dönemem belki bir daha Gidiyorum buralardan Gidiyorum uzaklara ![]() ![]() Sığınacak bir liman olmalı uzaklarda Söyleyecek tek bir sözüm yok Ne olur beni anla sadece Gel SoN DefA SaRıL Bana ![]() ![]() ![]() Gel son defa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GİDİYORUM ![]() ![]() ![]() Gidiyorum uzaklara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarın yok artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Seninle aynı şehirde geçirdiğim bu son gecemde penceremin kıyısındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel Son kez göreyim gözlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gel son defa sarıl bana Dönemem belki bir daha Gidiyorum buralardan ![]() ![]() ![]() Gidiyorum uzaklara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gel....Son Kez Göreyim Gözlerini |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel....Son Kez Göreyim Gözlerinibeyaz elmas yigini dusler, icine gizlenmis masmavi gulusler, sakin ve parlak bir gece, siradan degildir bunlari anlamak ![]() anlamli bir duygudur birlikte var olmak ![]() kimsesiz degildir sen ![]() ve kimsesiz degildir sensizlik ![]() birlikte tozlanmis pamuk eller ![]() kimseden gizlenmemis gercek sevgiler ![]() daldan dala bir dokunus gibidir ![]() parmaklardan parmaklara uzanan yol ![]() zordur belki ama anlamlidir ![]() beyaz bayrak tutan beyaz eline ![]() beyaz bir inci birakmak gibi, beyaz bir gomlek [ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|