![]() |
Uzun Zamandır Hasret Kaldım Yüzüne .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Zamandır Hasret Kaldım Yüzüne ..Uzun zamandır hasret kaldıM yüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() O kadaR özlediM ki Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalvarsam ağlasam kapansam dizine ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh gelmeN için bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle buldun mu aradığın aşkı ![]() ![]() Hani giderkeN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa yalnız mısın sen yine ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız mısıN sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine eskisi gibi beraber olsak…Ne olur sanki geçenleri unutsak …Hayat bitse dünya dursa…Ölüm bile olsa biz hiç ayrılmasak ![]() ![]() Eskisi gibi tutşsak elele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzun Zamandır Hasret Kaldım Yüzüne .. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Zamandır Hasret Kaldım Yüzüne ..Aşk Nedir?Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir BeklentidirAşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir SaygidirAşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir KabullenmektirAşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir SabirdirAşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir KesiftirAşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektirAnlasmaktirAşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktirInceliktirAşk, korumaktir SorumlulukturAşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir MizahtirAşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir ŞehvettirAşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir TeslimiyettirAşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir GerçektirAşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir NesedirAşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidirMutlulukturAşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir SicakliktirAşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir TazeliktirAşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir Düslerin gerçek olmasidirAşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir YakinliktirAşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir Güvendiryatagin üçte birine sikismaktir YakinliktirAşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir GüvendirAşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektirKaderdirAşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir DerstirAşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir UyumdurAşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektirKaderdirAşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir DerstirAşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir UyumdurAşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir DüsüncedirAşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktirYalnizliktirAşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir |
![]() |
![]() |
|