Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geliyor, gerçek, sensizlik, ölüm

Ölüm Kadar Gerçek Geliyor Sensizlik

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tut ki gecenin
Alacakaranlığında düşlemişim seni
Tut ki,rüyalarımı bölmüşsün ne çıkar?
Ne çıkar gündüzlerin selamsız aşkına,
Geceleri kefen biçsen
Bir anlık hırsla,
Her şeyi yıkıp geçsen,ne çıkar

Varsın bölsünler hayallerimizi, kara bulutlara boğsunlar, yüreğimden de sökemezler ya seniancak kendilerini kandırırlar, beni değil ne bir anını unuturum yanımda geçirdiğin, ne de bana son bakışınıne kokun silinir ellerimden ne de ağlayan gözlerin gözlerimden sen istersen gelme ben bu yolda yalnız da yürürümbeni karanlıklar içinde tek bıraksan da yutkunur devam ederimnefes alıyorsun ya, yaşadığını biliyorum ya bana yeter

Ölüm kadar gerçek geliyor sensizlik
Varlığınsa yaşamak kadar yalan
Senden öte yaşadığım ne var şu an?
Şu an ki!!Ateş parçası gözlerinin esiriyken ben
Bir yabancı kadar uzaksın sen!

Tutamadımkayıp gittin avuçlarımdan,ne yaptıysam olmadıhatırlıyor musun? bana yapamayız, başaramayız dediğinde sana “sevginin gücünün yetmeyeceği tek şey gerçek olmayan sevgidir” demiştim, hani dolmuştu o güzel gözlerin de sarılmıştın sımsıkı bırakmayacağım seni demiştinbenim sevgimin gücü senin sevgi sandığın duygularına güç yetiremedielimi sana her uzattığımda yandım, ama pişman değilim

Ah benim türkü gözlüm
Ne oldu birden sana ?
And içmiştik gündüz gece
And içmiştik kopmamaya
Hacı Bayram'da dua ettik
Ayırmasın Allah diye
Bir fakire para verdik,
Belki dua eder diye

Her şeye göğüs gerecektik kimse aramıza giremeyecekti Kandırmaya çalışırlarsa birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi düşünecektik Birlikte olabilmek için verdiğimiz mücadeleyi, birlikte yürüdüğümüz yerleri, gezdiğimiz parkları, bankları kuşları, denizi düşünecektik, hani el ele tutuşup izlediğimiz

Fakir mi dua etmedi,
Sen mi yalancı çıktın
O fakiri göremedim,
Gelmedi namaz vakti
Çok oturdum musallada,
Her tabutta kendim vardım,
Dua ettim ardım sıra

Her gece rüyama geliyorsun elimi tutup üzülme diyorsun Uyanıyorum aklıma geliyor, on yıl yaşlanıyorum her sabah Bazen unutuyorum olanları uyanınca yattığın odaya koşuyorum Anlıyorum ki giderken bıraktığın tek boşluk yüreğimdeki değil

Şimdi en arabesk duygularla
Dudağımda o türkü,
Yürüyorum bulvarlarda
Ellerim üşürken hep
Ellerin gelir aklıma
Yüreğim ağlıyor şimdi,
Yanıyorum buralarda
Kar yağarken hazin hazin,
Ölüyorum türkü gözlüm,
Ölüyorum buralarda

Kabullenemiyorumgerçek olamaz bu yaşananlar Biliyorum hepsi yalanbir gün beni arayacaksın ve “napiyosun bitanem akşam kaçta çıkıyorsun” diyeceksin her gün yaptığın gibiben nazlanacağım biraz bilmem ki belli değil ben seni arayacağım diyeceğimhemen işe koyulup biran önce çıkabilmek için elimden geleni yapacağımmesai saatinin bitmesi için saate dikeceğim yine gözlerimikoşarak gideceğim durağadolmuşta bugün ne giymiş diye düşüneceğim traş olmuş mu, yoksa yine sakalların battı sarılma diye kavga mı edeceğiz?nefret edeceğim şoförden yine kalabalığa kızacağım Yaklaşınca durakta gözlerim seni arayacak köşede hep beklediğin yerde olacaksın ben dolmuştan inerken sigaranı söndürüp bana doğru geleceksin gülerek ve sarılırıp bitanemmm diyeceksin

Tut ki bundan böyle unutmuşum seni
Tut ki artık çalan parçalarda ismin geçmesin
Tut ki yazılan şiirler,seni anmasın,
Varsın eller de unuttu desin
Ben seviyorum ya seni,
Sen sevmesen,ne çıkar

Sende böyle yanıyormusun? Baktığın her şeyde benden bir iz var mı senin için de? Varsın olmasın sen üzülme Ben razıyım her şeye yeterki senin için üzülüyor demesinler Ağlayışın gözümden silinmiyor hiç Ah bir farkında olsan ikimizi de boşa ağlattığının Ah görebilsen benim gördüklerimi, senin dışında herkesin görüp dehşete düştüklerini ozaman canımı istesen verirdim sana

Sana yazdığım şiir yarım kalacak
Boynu bükük kalacak tüm sözcüklerim
Sana olan sevgimi kalem duyacak,
Kağıt bilmeyecek canım sevdiğim

Çalan her telefona arayan sensin umuduyla koşacağım her kapıyı karşımda seni bulmak umuduyla açacağımher köşeden senin çıkmanı bekleyeceğim yıllar sürse de gelmen seni bekleyeceğim…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Nedir?

Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir Beklentidir
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir Saygidir
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir Kabullenmektir
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir SabirdirAşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir Kesiftir
Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektirAnlasmaktir
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktirInceliktir
Aşk, korumaktir Sorumluluktur
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir Mizahtir
Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir Şehvettir
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir Teslimiyettir
Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir Gerçektir
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir Nesedir
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidirMutluluktur
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir Sicakliktir
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir Tazeliktir
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir Düslerin gerçek olmasidir
Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir Yakinliktir
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir Güvendiryatagin üçte birine sikismaktir Yakinliktir
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir Güvendir
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektirKaderdir
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir Derstir
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir Uyumdur
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektirKaderdir
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir Derstir
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir Uyumdur
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir Düsüncedir
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktirYalnizliktir
Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com