![]() |
Ölüm Kadar Gerçek Geliyor Sensizlik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Kadar Gerçek Geliyor SensizlikTut ki gecenin Alacakaranlığında düşlemişim seni ![]() Tut ki,rüyalarımı bölmüşsün ne çıkar? Ne çıkar gündüzlerin selamsız aşkına, Geceleri kefen biçsen ![]() Bir anlık hırsla, Her şeyi yıkıp geçsen,ne çıkar ![]() ![]() ![]() Varsın bölsünler hayallerimizi, kara bulutlara boğsunlar, yüreğimden de sökemezler ya seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm kadar gerçek geliyor sensizlik ![]() ![]() Varlığınsa yaşamak kadar yalan ![]() ![]() Senden öte yaşadığım ne var şu an? Şu an ki ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yabancı kadar uzaksın sen! Tutamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah benim türkü gözlüm Ne oldu birden sana ? And içmiştik gündüz gece And içmiştik kopmamaya ![]() Hacı Bayram'da dua ettik Ayırmasın Allah diye ![]() ![]() ![]() Bir fakire para verdik, Belki dua eder diye Her şeye göğüs gerecektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakir mi dua etmedi, Sen mi yalancı çıktın O fakiri göremedim, Gelmedi namaz vakti ![]() Çok oturdum musallada, Her tabutta kendim vardım, Dua ettim ardım sıra ![]() ![]() ![]() Her gece rüyama geliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi en arabesk duygularla Dudağımda o türkü, Yürüyorum bulvarlarda ![]() ![]() ![]() Ellerim üşürken hep Ellerin gelir aklıma ![]() Yüreğim ağlıyor şimdi, Yanıyorum buralarda ![]() ![]() ![]() Kar yağarken hazin hazin, Ölüyorum türkü gözlüm, Ölüyorum buralarda ![]() ![]() ![]() Kabullenemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tut ki bundan böyle unutmuşum seni ![]() Tut ki artık çalan parçalarda ismin geçmesin ![]() Tut ki yazılan şiirler,seni anmasın, Varsın eller de unuttu desin ![]() Ben seviyorum ya seni, Sen sevmesen,ne çıkar ![]() ![]() ![]() Sende böyle yanıyormusun? Baktığın her şeyde benden bir iz var mı senin için de? Varsın olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdığım şiir yarım kalacak Boynu bükük kalacak tüm sözcüklerim ![]() Sana olan sevgimi kalem duyacak, Kağıt bilmeyecek canım sevdiğim ![]() ![]() ![]() Çalan her telefona arayan sensin umuduyla koşacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ölüm Kadar Gerçek Geliyor Sensizlik |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Kadar Gerçek Geliyor SensizlikAşk Nedir? Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir ![]() ![]() Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir ![]() ![]() Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir ![]() ![]() Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir ![]() ![]() ![]() Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir ![]() ![]() Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir ![]() ![]() Aşk, korumaktir ![]() ![]() Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir ![]() ![]() Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir ![]() ![]() Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir ![]() ![]() Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir ![]() ![]() Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir ![]() ![]() Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir ![]() ![]() Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir ![]() ![]() Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir ![]() ![]() Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir ![]() ![]() Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir ![]() ![]() Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir ![]() ![]() Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir ![]() ![]() Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir ![]() ![]() Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir ![]() ![]() Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir ![]() ![]() Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir ![]() ![]() Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir ![]() ![]() Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir ![]() ![]() Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir ![]() ![]() Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir ![]() |
![]() |
![]() |
|