Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gecemde, kalkıyorum, olacakmışsın, sabah

Her Sabah Gecemde Olacakmışsın Gibi Kalkıyorum

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

her sabah gecemde olacakmışsın gibi kalkmıyorum

Her gece sabahımda olacakmışsın gibi yatıyorum

Küçük bir umut işteBir zaman bisikletine ihtiyacım varArkasına binip gezmek isterimÇünkü eminim ki zaman beni asla yarı yolda bırakmazAksine "zaman her şeyin ilacıdır"derlerÇaresizliğin,hasretin,karşıl ıksız aşkların,acılarınBisikletin sepetine atıp her şeyi boş boş dolaşacağım sokaklardaBir sen kalacaksın ben de bir de verdiğin acıOnları da tıpkı senin yaptığın gibi yarı yolda bırakacağımİntikamımı alacağım yani ve rahatlayacağımSevginin üzerine senin için karaladığım defter sayfalarını kapatacağımArtık seni görmeyeceğimÇÜNKÜ SEVGİMDEN BÜYÜK NEFRETİM VAR!!Off Tanrım;yardım et!! Titriyor bedenimYüreğimi bir başkasına ver,onda kalsın
Gündüzümdeki karanlık kalktı artıkÇünkü bittin ve gittinSadece bunu görmek bile sanki hayatımdaki tüm sorumluluklarımı yerine getirmiş gibi hissettirdi kendimi

Yokluğunda aldatıyorum seniBöyle daha mutluyumSanki; nefretimi bitiriyorum,sanki artık seni sevmiyorumBazen gerçeklerle yüzleşmek insanı sıkar ve mutsuz ederHer şeye rağmen gerçekler değişmez ama gerçekleri sahte yaparak mutlu olabilirizBen işte böyle mutlu oluyorumSahte gerçek sıkmayacak beniSensizliği de sahte yapacağımEvet;artık sahtesin ve ben seni sevmiyorum
Seni geç kalmış ölü olarak görüyorumŞimdi ölüsün,yalansınBen bile yalancıyımAilem bile sevgi sahtekarıysa senden ne beklerim ki benBir dakika şimdi aklıma geldi senden en sevdiğim tokamın öteki parçasını istiyorumBiliyorsun hiç bir şey tek değildirBen de tek değilimBenimle artık yalanlar varO yalanlar senin için gerçek ama ben yine de dürüstlüğümü gömüyorum

Artık;bu yüzden de her sabah gecemde olacakmışsın gibi kalkmıyorum

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Her sabah gecemde olacakmışsın gibi kalkıyorum ile ilgili Diğer Konular

her sabah gecemde olacakmışsın gibi kalkmıyorum Aşk Hikayeleri - İtiraflar
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol
Ana gibi yâr Bağdat gibi diyar olmaz
Gecemde hazzımsın!
Bir sabah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com