![]() |
Gözlerinin Kıyısında Büyümek Öylece... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerinin Kıyısında Büyümek Öylece...Düşlerden bir bağ bozumu, günlerden özlem ![]() Kuyulardan bir sancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemlerden bir özlem, günlerden bir sen ![]() Uykulardan uyandırdım tüm harfleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende bir ben ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() Mavi bilyelerin yuvarlandığı, rengarenk balonların gökyüzüne salıverildiği bir kıyıda büyümeliydi kızımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attığı her adım huzur adına olmalıydı ![]() ![]() Doğduğunda Elif, her ağlayışına binlerce ağıt yakmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devrildim öylece ![]() Kalbimin sağına seni, Soluna hayatı alıp özledim öylece ![]() Sonra da sana sarılırcasına cümlelere sarıldım Cümleler aktıkça yüreğimden ![]() Sen oldum ![]() ![]() Bir kıyı belledim kendime ![]() Seni özledikçe koşuyorum o kıyıya ![]() Seni anlatıyorum sonra ![]() Sonra dudaklarım kuruyor ![]() Susadıkça seni içiyorum ![]() Ne de olsa sen bana hayatsın ![]() Özlemin sen olduğu bir yerde senden başka neyi özleyebilirim ki ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|