|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, diyebildigim, görüyorum, için, kendimi, sansli, sevgilim |
![]() |
Sana &Quot;Sevgilim!&Quot; Diyebildigim İçin Kendimi Çok Sansli Görüyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana &Quot;Sevgilim!&Quot; Diyebildigim İçin Kendimi Çok Sansli Görüyorum.Sana "Sevgilim!" diyebildigim için kendimi çok sansli görüyorum ![]() Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her düsündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana defalarca asik olup seni düsündüm ![]() ![]() ![]() Yedi ayri iklimden yedi çesit ari getirseler yedi çesit ari yedi ayri çiçegi dolassa yedi ayri çiçekten bal yapsa senin kadar tatli olamaz ![]() ![]() ![]() O kadar güzelsin ki yüzüne bakamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdigimi merak ediyorsan, yagan yagmurun her damlasini tutmaya çalis, tutamadigin her yagmur damlasi kadar seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Sana dalgalardan kalem yaptim ve kiyiya seni seviyorum yazdim, sen de inandin degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandim sana taptim ![]() Sen günesin dogdugu, karanligin bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin ![]() Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erisilmezsin ama bir farkin var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() ![]() Seni tahmin edecegin kadar degil, tahammül edemeyecegin kadar çok seviyorum ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, askin içimde ve ruhun bedenimde oldugu sürece seni sevmeye devam edecegim ![]() Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuyruklu yildizlar vardir, dünyaya yetmis yilda bir gelirler ![]() ![]() ![]() Sana bahçeden gül degil günesten atom koparip getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() ![]() Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|