![]() |
Çok Özledim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Özledim SeniCok özledim seni,artik sadece özlemelerde kaliyor benim sana olan duygularim ![]() Özlemelerden ileri gidemiyor bu zavalli yüregim ![]() zorda olsa kabullendim sensizligi ![]() ![]() Cok canim acidi,cok agladim ![]() ![]() Firtinalar koptu gönlümün limanlarinda,depremler yasandi içimdeki sehirlerde ![]() Yinede kabullendim sevdigim,kabullendim sensizligi ![]() ![]() ![]() Baska caremmi vardiki,biliyordum gelemeyecegini ![]() ![]() sevemeyecegini ![]() ![]() ![]() ![]() Kabullenmemekten baska caremmi vardi yar ![]() ![]() Gözlerin geliyor bazen aklima,kendime verdigim sözü unutuyor yine daliyorum uzaklara ![]() ![]() Içim aciyor,yüregim yaniyor o an ![]() ![]() Bos gözlerle bakiyorum etrafima,seni ariyorum ![]() ![]() Gözlerini ariyor gözlerim ![]() ![]() Bulamiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Agliyorum ![]() ![]() Neydi bizi bu sevdaya yakistiramayan ![]() ![]() Neydi bizi bu aska laik göremeyen ![]() ![]() Neydi, hangi lanet seydi o ![]() ![]() ![]() Sevmek yetmedimi bu aska,ask yetmedimi ![]() ![]() Neydi eksik olan ![]() ![]() Ben seni kimsenin anlayamayacagi kadar sevmistim ![]() Kimsenin anlatamayacagi kadar buyuktu sevdam ![]() ![]() ![]() Biliyormusun,son bir sey söylemek istiyorum sana ![]() ![]() Evet,halada özlüyorum ![]() ![]() ![]() O zaman belki özlemezdim seni ![]() ![]() Bir filmdi oynatilan Bir kitapti belkide yayinlanan Yada bir tiyatroydu sahne alan Kimbilir, belkide hayatin kendisiydi oynanan ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir olup kosarken ![]() ![]() ![]() ![]() Önümüzdeki engeli görmedik ![]() ![]() Ben düstüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayaga kalktim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sense hala kosuyorsun ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|