Çok Özledim Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Özledim SeniCok özledim seni,artik sadece özlemelerde kaliyor benim sana olan duygularim Özlemelerden ileri gidemiyor bu zavalli yüregim Kabullendim biliyormusun artik yoklugunu, zorda olsa kabullendim sensizligi ![]() Cok canim acidi,cok agladim ![]() Firtinalar koptu gönlümün limanlarinda,depremler yasandi içimdeki sehirlerde Yinede kabullendim sevdigim,kabullendim sensizligi ![]() ![]() Baska caremmi vardiki,biliyordum gelemeyecegini ![]() Biliyordum beni birdaha asla sevemeyecegini ![]() Son bir kez olsun gözlerime bakamayacagini biliyordum![]() Kabullenmemekten baska caremmi vardi yar ![]() Gözlerin geliyor bazen aklima,kendime verdigim sözü unutuyor yine daliyorum uzaklara ![]() Içim aciyor,yüregim yaniyor o an ![]() Bos gözlerle bakiyorum etrafima,seni ariyorum ![]() Gözlerini ariyor gözlerim ![]() Bulamiyor ![]() Agliyorlar![]() Agliyorum ![]() Neydi bizi bu sevdaya yakistiramayan ![]() Neydi bizi bu aska laik göremeyen ![]() Neydi, hangi lanet seydi o ![]() ![]() Sevmek yetmedimi bu aska,ask yetmedimi ![]() Neydi eksik olan ![]() Ben seni kimsenin anlayamayacagi kadar sevmistim Kimsenin anlatamayacagi kadar buyuktu sevdam Yetmedi Yetinmedin Biliyormusun,son bir sey söylemek istiyorum sana Seni çok özledim Evet,halada özlüyorum ![]() Keske giderken ardinda 'yasayan' bir ben birakmasaydin O zaman belki özlemezdim seni ![]() ![]() Bir filmdi oynatilan Bir kitapti belkide yayinlanan Yada bir tiyatroydu sahne alan Kimbilir, belkide hayatin kendisiydi oynanan ![]() Sen ![]() Ben![]() ![]() Ikimiz![]() Bir olup kosarken ![]() Hizli adimlarla![]() Önümüzdeki engeli görmedik ![]() Ben düstüm ![]() Sen devam ettin![]() Bensiz![]() Ikimizsiz![]() Veda ettin buralara![]() Ayaga kalktim ![]() Ayaktayim![]() Sensiz![]() Sense hala kosuyorsun ![]() 'Kendinsiz'alıntı |
|
|
|