Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıtarak, ağlatarak, anlatıyor, bazende, canımı, eriterek, içimi, özlem

Özlem Seni Anlatıyor Hep İçimi Eriterek Ağlatarak Bazende Canımı Acıtarak..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Seni Anlatıyor Hep İçimi Eriterek Ağlatarak Bazende Canımı Acıtarak..

Dönüşü olmayan bir yola sapmışken bu mutluluğun dahada ağırını ve büyüğünü alacağımı tahmin etmezken aşık oldum bu büyünün duruluğuna Sensizken zamanın acı hançerini sırtımda hissediyorum her dakika senlikli bir sabaha merhaba diyerek uyanıyorum ve sana her geçen gün bir kez daha aşık olduğumu haykırıyorum sessiz rüzgara, soğuk ama sessiz olan bu yatağıma ve hayalimdeki gözlerine!! Zaman zaman üşüyorum yanımda olmayışın, sana dokunamayışım beni üşütüyor ellerin olmadan hiç birşeye dokunamıyorum
İnanıyorum ki ellerinle dokunacağım seninle gözlerinle bakacağım o temiz dünyaya kavuşacağım bir gün Saatler geçmek bilmezken durmayan zamanı ürküteceğim sevgimden ve o kaçacak benden o vakitler ben sana kavuşmuş olacağım Özlemek, ona diyeceğim birşey yok o kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası sevgimin ve ufuğumun anlamı Özlem seni anlatıyor hep içimi eriterek ağlatarak bazende canımı acıtarak ama senden bahsediyor hep bu ağır sevdaya yardımcı olarak seni unutmamak adına herzaman sessizken söylüyorum şimdi ise yazarak hayatımın anlamı ve herşeyim seni çok seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com