![]() |
Sen Taşırım Yarınlarıma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Taşırım Yarınlarımasensizliği yokluğunu üstlenmişim şizofren zamanlarımda ama şimdi değil kan damlıyorum masallarıma ilk güneşi senle tanıdığım ilk hasret zamanlarımın senle başladığı yeri yeri yurtu belli olmayan türküler kadar yağar yüreğime seni şifelerdiğim özlemlerim sıradan yazılan şiirlere meze olmayan satırlarımla yüreğimle yaşanmışlığımı bir kenera attığım tasası tek sen olan tarafımla ineceğim gözlerine safağı tertemiz bir günün ilk ısıkları ile umut yüreklerde saklanır isyanlar dağlarda özgürlük mavilerde ben ise gözlerinde saklanırım her nefesimde mabedim minik ellerinde yakarım yarınlarımı yetimliğimi vururum satır aralarına ve yanaktan inen her damla sakat kalır ölüm sonrasına bırakılan hayeller kadar yalnızım sensizlikte dağlara bırakılan ırmakların sakinliği ile tutunmuşum gözlerine bulsan sana yeşertiiğim masalların cennetlerini seni düşünürken düştüğüm mayınları anlasan düşlerimdeki seni gözlerine ihbar eden bakışlarımı anla işte bir masalın kaybolan erguvanları kadar sevmişim seni hadi bulalım birlikte özlediğim oyuncaklarımı taşınalım çoçuk gülümsemelerine zaman dalgınlığıma düşen göz bulsam ele veririm kendimi özlemlerimde tasamda umudumda sen taşırım yarınlarıma |
![]() |
![]() |
|