![]() |
Sevgiliye Söylenecek Vada Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Söylenecek Vada SözleriSevgiliye söylenecek vada sözleri Bir ses beklemek senden ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder… Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem ♥ Kötü diye bir şey olmasaydı cehennem boş kalırdı ![]() ♥ Ben sensiz geçen günlerime yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin ![]() ![]() ♥ Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım ![]() ![]() ♥ Yüreğine sevda eken ayrılık biçermiseven sevilenden kolayca vazgeçermi sen beni sevme gülümben yanarım ikimizin yerine yetmez mi??? ♥ Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Sen benim içimde açan bir güldün ![]() ![]() ♥ Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum ♥ Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!! ♥ Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş ölmek bir kefen giymekmiş ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş” ♥ Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belkigözler dalıp giderken yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkidebelki belkilerle dolu bir hayattı bu… ![]() ♥ Ben Sensizdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Söylenecek Vada Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Söylenecek Vada SözleriTesekur Ederim Sagol |
![]() |
![]() |