![]() |
Yeni Özlem Ve Hasret Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Özlem Ve Hasret MesajlarıHasret ve özlem mesajları Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların çınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde özlenmişsindir ![]() ![]() ![]() Benden çok uzakta olsanda sana sarılıp dokunamamamda sana sesimi duyuramamamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ben kadar özlediğini biliyorum ![]() Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından ![]() ![]() ![]() ![]() Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hİçİmmm ![]() ![]() Bu aksam yine sensizlik düştü içime,bu aksam gözlerin doğdu yüreğime,çekilmez oldu hasretin bedenime,ağladım anılara sessizce bu aksam ölmek istedim yine habersizce ![]() ![]() ![]() Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim! burgun bu ayrılık şarkisini kursuna dizeceğim, ve seni benden su anda uzak tutan kaderimi mahkemeye vereceğim! Denizlerde yakomoz senin gülen gözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde denizden çaldığım bir midye var ![]() ![]() Elimden çekip aldılar seni çekilmez acılara saldılar beni, düşündükçe seni içim ağladı dönersin diye gözlerim yollara daldı,hamd olsun Azrail dostum canimi aldı ![]() Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahı düşün inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın ![]() Gel desem seviyorum seni don desem seni nasıl özledim bir bilsen ![]() ![]() ![]() Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hançer gibi sanmaki korkarım ben ölümden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasretim rengine siyahimi desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya olurdum görsem ömrümden uzansa sensiz geceler ![]() ![]() ![]() Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz ![]() ![]() Havanın serinliği tenini ürpertmesin,bedenim yanında olmasa bile,ruhum hep senin yanında ![]() ![]() ![]() Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun,döneceğim bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba hüzün adası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek ![]() ![]() ![]() Sen hasretimsin,kaderimsin,yasayamadığım günlerim sevgisine doyamadığım aksam gözlü yarimsin ![]() Seni her özlediğimde kalbime bir ıyldız çiziyorum,artık benimde bir gökyüzüm var ![]() ![]() ![]() Seninle dolu rüyalardan uyandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz gece sensiz gündüz olmuyor sensiz zaman geçmek bilmiyor sen olki yanımda dünyamı karartma aşkım ben sana vurulmuşsum bu diyarda anlamıyorsan beni elveda ![]() ![]() ![]() Sesine mevsimlerin eğildiği,gözlerine baharın ağladığı,ağlar gibi gülmeni,dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim ![]() Simdi saat sensizligin ertesi,Yildiz dogmus Gökyüzü ayaydin,avutulmus cocuklar coktan uyudu ![]() ![]() ![]() ![]() Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten,usandım,tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup seni özlemekten:-(( |
![]() |
![]() |
|