![]() |
Ayrılık Sonrası Sözleri 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Sonrası Sözleri 2012Ayrılık Sonrası Sözleri 2012 1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin? Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde denizden çaldigim bir midye var ![]() ![]() Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN ![]() ![]() ![]() Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim ![]() ![]() Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin ![]() Ay yildiza mutluluk fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye ![]() ![]() ![]() Gözlerin sular kadar berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|