![]() |
Böyle Başlasın Bundan Sonra Tüm Sabahlarımız... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Başlasın Bundan Sonra Tüm Sabahlarımız...Böyle başlasın bundan sonra tüm sabahlarımız ![]() ![]() ![]() Kalbimizi ısıtalım hep böyle,birbirimizin sıcağı olalım ![]() ![]() ![]() Alnımdan öp,dokun yüzüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susayım! Gözlerine uzun uzun bakayım ![]() ![]() ![]() Bana sevgini öyle anlat ki; UTANAYIM ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra, Seni izleyeyim uzun uzun uyurken,yanımdayken,rüyanda belki bizi görüyorken ![]() ![]() ![]() Sana dokunurken sessizce,uyanıver bir anda ![]() ![]() ![]() Dokun dudaklarıma,dudaklarınla ![]() ![]() ![]() Hafif gülümseyerek , " Günaydın Hayatım" de, Bende sana yine, " Günaydın Dünyam" diyeyim ![]() ![]() ![]() Kahvaltı yapalım sonra ![]() ![]() ![]() Sen bana ellerinle reçelli ekmek yedir, Bende senin çayını doldurayım ![]() Dışarı çıkalım,gezinelim yemyeşil bir parkta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava soğuksa paltom ol,sıcaksa hafif esen rüzgarım ![]() ![]() ![]() Sinemeya gidelim beraber ![]() Film seçmekte zorlanalım,hatta tartışalım tatlı tatlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam olsun,başbaşa yemek yiyelim ![]() ![]() ![]() Uzun uzun bakalım yine birbirimize ![]() ![]() ![]() Yediklerimizden hiç birşey anlamayalım ![]() Sohbet edelim,en komik anılarımızı paylaşalım,gülelim ![]() ![]() ![]() Ardından gelen sessizliği fırsat bilip "seni sevdiğimi" söyleyeyim ![]() ![]() Sadece "bende" ile bitirme cümleni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine utanayım,yüzüm kızarsın, Kocaman sarılalım birbirimize uzun süre ![]() ![]() ![]() Sonra, Bir sonraki görüşmenin heyecanıyla ayrılsın ellerimiz,gözlerimiz ![]() ![]() ![]() Uzaksın bana şimdi! Özlüyorum ![]() ![]() ![]() Dokunamadığım yüzünü,tutamadığım ellerini özlüyorum ![]() ![]() ![]() Her gün daha fazla istiyorum seni yanımda ![]() Duygularımda dolaş istiyorum ![]() Anlatamıyorum çoğu zaman, susuyorum ![]() Uzaklık canımı yakıyor ![]() ![]() ![]() Korkuyorum! Gerçek miyiz diye soruyorum kendime bazen? Eğer rüyaysa uyanmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|