Hala Avuçlarımda |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hala Avuçlarımda![]() gel sevdiğim ![]() ![]() ![]() ancak sen kandırabilirsin ellerimi ![]() ![]() ![]() gel de ikna et yokluğuna kalbimi ![]() ![]() ![]() yüzünün kıblesine öyle dönmüş ki yüreğim ![]() ![]() ![]() madem gideceksin ![]() ![]() ![]() yarım bırakma beni, alıştır sensizliğine de ![]() ![]() ![]() öyle git(me) sevdiğim ![]() ![]() ![]() "Gözler değil sözler değil; Söylenmeyendir yaralayan ![]() ![]() ![]() Kuru dalda kalan son yaprak gibi bekledim ![]() ![]() "Yalnızlığımın elinde, öylece ve sadece seni bekliyorum ![]() ![]() Çaresizim![]() ![]() Sadece gözyaşlarım var tutamadığım artık, neye ağladığımı dahi bilmiyorum![]() ![]() ![]() Oturduğum bu soğuk duvarın dibinde oyuna alınmayan çocuklar gibiyim ![]() ![]() Ağlamayı gururuna yediremeyip, hani yüzünü yüreğine gömen, gözyaşlarının yalnız yüreğini yeşerttiği![]() ![]() ![]() Her adım sesi seninkine benziyor, siliyorum çabucak ellerimle gözlerimi, yüzüme hep eskiden kalma bir tebbessüm takıyorum ![]() ![]() Gelen sen değilsin![]() ![]() dağılıyor, patlıyor gülüşüm şakaklarımda![]() ![]() ![]() Kuru dalda kalan son yaprak gibi bekliyorum düşmeyi ![]() ![]() Ya o güzel ellerine ![]() ![]() Ya da kaderime![]() ![]() ![]() Bu belirsizlik kör ediyor insanı biliyor musun ![]() ![]() ![]() İnsanın içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir huzur isteği, gücüm yok artık ![]() ![]() ![]() "Geldiğindeyse mevsim kıştı, Kuru bir soğuktu bahar ![]() ![]() ![]() Paptyaları soldurdun sen ![]() ![]() "Korkuyorum geldiğinde çoktan aklımı kaybetmiş olmaktan ![]() ![]() ![]() Ya çoktan düşmüş olursa bedenim, solmuş papatyalar üstüne serilmişse ![]() ![]() ![]() şimdi "kuru bir soğuk bahar" ![]() ![]() aslında bizim öbür sevgilimiz olan![]() ![]() ![]() uykularımı sürgüne gönderdim sevgilim kurtarabilir misin onları ![]() ![]() ?"Gittikçe uzaklaşıyor gözlerin gözlerimden ![]() ![]() ![]() Ya bu gözler senin değil ya bu dünya yalan ![]() ![]() ![]() Kimin gözleri bu gök ırmaklardan boşalan ![]() ![]() ![]() Beni ağlattın sen ![]() ![]() "Görmedim gözlerini kaç zaman oldu ![]() ![]() Sözlerin, gözlerinin düşmanlığına şahit olmuşken dayanamzdım ki onlara bakmaya![]() ![]() Oysa ilk hor görülüşü değil bu akıttığım yaşların![]() ![]() ![]() İçimde alev alev yanan gözlerinle,unuttu dese dilim yalan ![]() !"Yurtsuz bir gemisin açık denizlerde biliyorum zor ![]() ![]() ![]() İnsanlar soruyor seni benden ağırıma gidiyor ![]() ![]() ![]() Hangi denizlerdeysen söyle kalbim oraya liman ![]() ![]() ![]() Bir ırmağı kuruttun sen ![]() ![]() "Acaba bir gün bilecek misin ![]() ![]() Seni ardımda bırakıp gitmek zorunda olduğum o gün dudaklarımı kanatırcasına ısırdığımı![]() ![]() ![]() O günden beri kimsenin yüzüne bakarak konuşamadığımı, son görüntün,o benim olan yüzün, beynimden hiç silinmesin diye ![]() ![]() ![]() Hala "gözkapaklarımın içindesin" sevgilim ![]() ![]() ![]() "avuçlarımda hala sıcaklığın var ![]() ![]() "Ve hemen yanında duran tırnak izlerim ![]() ![]() Ayrılık gecesinden![]() ![]() ![]() |
|
Hala Avuçlarımda |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hala AvuçlarımdaHani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez! |
|
|
|