Hiç Olmamıştın Ki… |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Olmamıştın Ki…![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimdeki cam kesikleri kabuk bağladı bu gün… Gidişin kadar derin değillerdi çünkü Ellerim, ellerime bakıyorum da ne de çabuk iyileşiyorlar Oysa giderken içimde bıraktığın boşluk hala canımı yakıyor Ve hala kanadığını hissedebiliyorum yüreğimin Niye hep savaşmayı seçtin ki benimle? Tam da yüreğimdeki isyanları bastırmışken, kendimle savaşmamaya söz vermişken, yaralarımı sarmışken ve ben seni böyle delicesine sevmişken niye… Beni sevmeyi deneseydin oysa yaralarıma tuz basmak zorunda kalmazdım… Ne garip değil mi… Gidişinin bıraktığı acıyı bastırsın diye başka acılar seçiyorum artık Cam kırıklarının üzerinde yürüyorum mesela, ellerimi ateşin üzerinde dolaştırabiliyorum, yumruğumu sıkıp olağan gücümle duvara indirebiliyorum örneğin İndiriyorum da ![]() ![]() … Yine de bastıramıyorum yokluğunun bıraktığı acıyı Sahi niye gitmiştin…Niye yoktun…Hangi masal kandırdı…Hangi yıldız sakladı ki seni benden? Sahi… Gitmiştin değil mi ![]() ? Kendimi kandırıyorum sadece Yoktun Hiç olmamıştın ki… |
|
Hiç Olmamıştın Ki… |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Olmamıştın Ki…Hiç Yoktun ki Zaten Vazgeçebilirsem söküp atacagım yüregimdeki sızını ![]() ![]() ![]() Yapabilirsem bir kalemde silecegim rüyalarımdaki sevdayı ![]() ![]() ![]() Bırakabilirsem senigidebilirsin gerçek olan ne varsa gözünün görebildigi yerlerde ![]() ![]() ![]() Hayal edebilirsen en masum sevgiyi geriye de dönebilirsin ![]() ![]() ![]() Gidebilirsin kalabilirsin görmeyebilirsin sevmeyedebilirsin rüyalarındaki en uzak insanı ![]() ![]() ![]() Olsun ! Zaten hiç inandırmadım ki kendimi o masallara ![]() ![]() ![]() Kendimi bildim bileli böyleyim ben ![]() ![]() ![]() Severim sadece ![]() ![]() ![]() Ve hep giden vazgeçen taraf ben olurum sen bilmeden ![]() ![]() ![]() Kaybederim herkesin hayalini kurdugu beyaz atlı prensimi ![]() ![]() ![]() Belki yine masallarda kavusurum sana ![]() ![]() ![]() Sonra uyanırım en güzel rüyadan ![]() ![]() ![]() Hep böyle deqil mi zaten ?Sakın olan anlatma gerçekleri ![]() ![]() ![]() Sadece rüyalarımda sevdigini gerçekle yüz yüze kaldıgımda vazgeçme çabalarımı hep kendimi avuttugumu söyleme kimselere ![]() !Varsın ben vazgeçtim sansınlar ![]() ![]() ![]() Oysa her vazgeçis bir yalandı ![]() ![]() ![]() Gerçek olan tek sey hayallerdi ![]() ![]() ![]() Vazgeçebilirsem eger ! Yardım et bana ! Gözümden gönlümden yasadıgım herseyden ! Vazgeç buralara gelmekten ![]() ![]() ![]() Yarım kaldı yine bir sevda ! Anlık uykularda sensizligin acısı ![]() ![]() ![]() Yok oldu yine umutlar ![]() ![]() ![]() Geldi ve geçti ![]() ![]() Bana kaldı sevdanın sancısı… |
|
|
|