![]() |
Özleyenler İçin Sözler 2013 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özleyenler İçin Sözler 2013Özleyenler İçin Sözler 2013 Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun,döneceğim bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem ![]() ![]() ![]() Var mı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar ![]() ![]() ![]() Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup Seni Özlemekten Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya ölürdüm görsem ömrümden uzansa sensiz geceler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • ANSIZIN BIR DUYGU KORUKLENIRSE YUREGINDE AKLINA TAKILIRSA UZAKLAR, VE BIRDE KULAKLARIN CINLARSA AMANSIZ , BILKI! BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özleyenler İçin Sözler 2013 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özleyenler İçin Sözler 2013Özleyenler İçin Sözler 2013 ZAMAN GECMEZDI INAN SANA KAVUSMANIN UMUDU OLMASAYDI,CAN DAYANMAZDI INAN EGER HASRET DOLU MEKTULAR OLMASAYDI,HER GECE DUA ETTIM TANRIYA DUYSUN DIYE,SANA VERDIGIM SOZU TUTMAYA OMRUM YETSIN DIYE,OLUM GELIP ALMADAN ONCE SANA DONMEK BOYNUMUN BORCU,BOSUNA CEKILMEDI BUNCA ACI,DAYAN NE OLUR BIRAZ DAHA DAYAN,BU YALNIZ GECEN AKSAMLARI SANA,UNUTTURMAK BOYNUMUN BORCU ![]() ![]() ![]() • SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA ![]() ![]() ![]() • GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI YAS DINMEZ OLDU ![]() ![]() ![]() • SENINLE ELELE GEZMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU ![]() ![]() ![]() bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda,ne yağmur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR YUDUM SEVGİ KOSKOCA OKYANUSA BEDELDİR BENİM İÇİN VEDE ÖZELLİKDE SENİN BİR YUDUM SEVGİNE HASRETİM ŞİMDİ UZAKLARDA SEVGİLİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|