![]() |
Senden Sonra Yine &Quot;Sen&Quot;... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Sonra Yine &Quot;Sen&Quot;...Senden sonra kalırım yine tekil şahıslara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (en çok yine de çiçek olup bütünleşmek isterdim seninle ![]() ![]() ![]() ![]() “ ama sen sakın pusulardaki ölüme inanma olur mu? Sessizce sev beni!” Bil ki, elinin değdiği her yerdeyim/ sendeyim ![]() ![]() ![]() ![]() (inan ellerinden tutmak bile yeter bana… ) Dilimde bir hece hep "sen" olmakta… Rüyalarım bile bir başka güzellikte uykularıma sığınmaktalar ![]() ( yüreğimde her yer “sen” diye, haykırmakta ![]() ![]() ![]() “seni unutmak en büyük yalanım olacak, daha şimdiden…” Zamansızca yüreğime sığındı “ayrılık” denen, daha önceleri hiç tanımadığım duygu ![]() ![]() ![]() (günde bir saat yaşıyorum; diğer saatlerde hasretinle mezar köşelerindeyim) Şimdi sessizliğe hesap veriyorum ![]() ![]() ( gel de, sustur yaralarımı/ daha fazla sen akmasın yüreğimden…) “sen olmayınca olmuyor/ mutluluğa da gerek kalmıyor-nedense-“ …hep üç günlük dedik, dünyaya ![]() ![]() ![]() ![]() ( her düşüncemde çığ gibi ezip-geçiyorsun yüreğimden) Senden sonra yine sen, hep sen; kelebeklerin valsı gibi… Mevsimler küçülürken yılların içinde, “sen” hep bir başka mevsimle büyüyorsun yüreğimde ![]() ![]() ( her mevsimin içinde yine sen varsın/ doyumsuz güzelliğinle) —herkes “seni yürekten sevdiğim için”, seviyor beni |
![]() |
![]() |
![]() |
Senden Sonra Yine &Quot;Sen&Quot;... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Sonra Yine &Quot;Sen&Quot;...Söz vermeyeceksin, ARDINDA DURACAK CESARETE SAHİP DEĞİLSEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PİŞMAN O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|