![]() |
Sanki Cenneti Yaşıyordum Gözlerinde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanki Cenneti Yaşıyordum GözlerindeKendimi aşka bırakmıştım ![]() Aldanmıştım en çok yanılmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşksız bir gün daha yaşıyordum ![]() Ömrüm zamanı tasarrufsuzca harcarken umutlarımı kaybediyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman benden yanaydı ![]() Tenim hiçbir rengi kabullenmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Ve derken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---- sen, otobüse binmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ( Bir sürü düştü beni sen yapan,seni aşk yapan ![]() ![]() ![]() Her şeyim olmuştun, bu yüzden mutsuzluk kelimesine girecek tüm duyguları reddetmişti organlarım ![]() ![]() ![]() Bana doğru hızlı adımlarla yaklaşırken yüzünde gülücük ve gözlerinde ilkbahar çiçekleri gibi bir mutluluk vardı ![]() Karşıma geçip duruşun ve aşkın geri dönülmez akşam saati ![]() ![]() ![]() Zaman benimdi,aşkta ![]() ![]() ![]() ![]() ----boynuma sarılıp “sen aşkmısın?” deyişin, hala kulaklarımda ![]() Ellerim ellerindeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur damla damla yağıyordu ![]() Bedenim sen olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Bu kısmı 3/4 gün yaşadım ![]() ![]() ![]() Rengarenk gökkuşağına bakarken kalbimden ağzıma ısrarlı bir emir gelmişti “benimle evlenir misin?” demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben bu sözleri yazarken sana haykırıyorum “seni seviyorum” çünkü sen benden öncede vardın benden sonrada hep var olacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sanki Cenneti Yaşıyordum Gözlerinde |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanki Cenneti Yaşıyordum GözlerindeYalnızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudakların, sen ise yalnız benimsin birtanem Ben her gece sen uyurken deniz olup vuruyorum sahillere, rüzgar olup esiyorum sessizce, sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üşümeyesin diye |
![]() |
![]() |
|