![]() |
İki Ucu Keskin Bıçaktır Özlemim !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Ucu Keskin Bıçaktır Özlemim !!Özlemek denince ilk aklıma gelen kolalı jelibonlar olur hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kışın bahçeye çıkamayınca pencerenin arkasından bakıp da yazı özlemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemek çocukken hep güzelliklerle ve heyecanlarla dolu olmuş ![]() Yıllar geçtikçe özlem yük katmış anlamına ![]() ![]() ![]() Özlem duygularla daha iz bırakır olmuş sonralarda ![]() ![]() ![]() Bazen özlemlerimiz bir balonu ipinden tutarak bakmaktır ona aşağıdan ![]() ![]() ![]() ![]() Kavuşmak varsa sonunda özlemin, ona ulaşana kadar geçeceğimiz basamaklardan daha hızlı çıkmak isteriz ![]() ![]() ![]() ![]() İki ucu keskin bıçaktır benim özlemim ![]() ![]() ![]() Bir akşam sahilde yürümektir özlemim sana sımsıkı elele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkandan bakmaktır el sallamak için ![]() ![]() ![]() Işığı kapatıp kahvenin fincanda köpürmesini beklemektir beraber ![]() ![]() ![]() Ve benim sana olan özlemim: “Asıl ben seni çok özlemişim ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanı mum gibi içine eriten özlemler de yaşanmak içinse, o mum bitip mecburen sönene kadar yaşanacak demektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İki Ucu Keskin Bıçaktır Özlemim !! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Ucu Keskin Bıçaktır Özlemim !!Hasret Saçlarım hasret sevgiyle okşanışa Yüreğim hasret sevildiğini bilmeye Hasret yüreğim çırpınışlara Bedenim hasret bir yudum heyecana Duygularım hasret bir gün ışığına Konuşmalıyımkonuşamıyorum Haykıramıyorum Anlatamıyorum Yalnızca ağlayabiliyorum Ne komik ne acizlik! Taciser Kaygısız |
![]() |
![]() |
|