![]() |
Gölgeni Bile Özledim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölgeni Bile Özledim..“keşkeleri hiç sevmem, bilirsin! Ne olur gitmeden son bir kez çok sevdiğini söyle!“ Sevgilim; ben sana hiçbir sevgi sözcüğünü yakıştıramazken, nasıl gidersin? Buna dayanabileceğimi mi sanıyorsun, yanılıyorsun ![]() (eğer gidersen, kimsesiz bir çocuk gibi kapında ağlarım) …demek, gidiyorsun; yağmur bulutlarını gözlerime bırakarak, beynimde şimşekler çaktırarak ve en kötüsü de beni bana bırakarak… Şimdi gidişini de özleyecek bu yürek ve bu bedenimi nasıl bir yükün altına soktuğunu hiçbir zaman bilmeyeceksin ![]() ( her şey seninle gitti-bir ben/ yine sende bittim…) “saçının her telini bile o kadar çok özlüyorum ki… Sadece çok seviyorum!” Şimdi! Tüm martıları siyaha boyamak var; artık hiç istemiyorum uçmalarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( bütün sevgi barınaklarım yıkılıyor; yokluğun cehennemi yaşatıyor, ne yazık ki…) …daha şimdiden, gidişini bile çok özledim ![]() ![]() /bu sabah rüzgârlara seni ne çok sevdiğimi haykıracağım… Hiç susmayacağım! Pervane olup varlığının izini taşıyacağım, yeniden… Bundan sonra hiçbir sabah aynı ”ben” olmayacağım ![]() ![]() …daha şimdiden, yokluğunda seni daha da çok sevmeye başladım ![]() ![]() Yaşıyorum aşkını… Sönen mum ışıkları oluyor, bazen ruhumda ![]() ![]() ![]() ![]() ( her aşk bir gün biter/ geriye mutluluk kalır mı hiç?) Gün olur, geceye yaslanır yüreğim ![]() ![]() ( bütün aşklar yüreğimden geçse ne olur/ ben seni istiyorum aşktan ta öte…) “Hiç seni başkasının yüreğiyle sevebilir miyim? Bu başka bir aşk olmaz mı?” Ben seni çok özledim sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gölgeni Bile Özledim.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölgeni Bile Özledim..Özlem Memleket hasretidir, gurbette özlem Zeynep, İlkokul öğretmenim; ilk adı, Özlem 'Özlem Yokuşları' okuduğum ilk roman Beni kandıran, tezgahtar kızın adı; Özlem En iyi müşterisiyim,'Özlem Süpermarket'in Biletimi mutlaka, 'Özlem Tur'dan alırım Duygular; benliğimi kapladığı zaman İlk aşkım; Özlem'in ateşi, içimde yanan Özlem; nereye baksam,her yerde özlem Neden? Niye? Kime? bu özlem! |
![]() |
![]() |
|