![]() |
Parçalarım Yüreğinde Mi Hala ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parçalarım Yüreğinde Mi Hala ?gün, gülsün yüzüne! gülsün, kıyamıyorum dokunmaya özüne! yine aynı mısralar dökülüyor kalemimden sana varmaya çalı$tıkça ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yok oluyorum ben de artıkyoruldum bir avuntu sadece bakıyorum hala iskeleye inenlere ![]() ![]() ![]() ya$lanmı$ım, seçemiyorum artık belli belirsiz yüzleri ![]() ya$lanmak ne zormu$, görmemek (yar) yüzünü (kendi) gözlerinde ![]() ![]() ![]() bir umut sadece çekmeceyi açıyorum ![]() ![]() ![]() yıllar eskitemezmi$ ya anıları, fotoğraflar arıyorum ![]() ![]() ![]() yırtık bir fotoğrafta, yanına yakı$mıyorum ![]() ![]() ![]() ba$ımı kaldırınca, göz göze geliyorum aynada kendimle, arkamda bir siluet, dokunmaya çalı$ırken tenime ![]() ![]() ![]() yoksun, ben sadece hayal kırıklığı olduğunu anlıyorum halisülasyonların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yırtık, eski, renkleri silinmi$, üzerine su damlamı$ bir fotoğrafım ![]() ![]() ![]() sığmıyorum albümlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece senin eserin olan, senin için rengi solan, eski, yırtık bir fotoğrafım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin için yıprandığım ![]() ![]() ![]() parçalarım yüreğinde mi hala |
![]() |
![]() |
![]() |
Parçalarım Yüreğinde Mi Hala ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parçalarım Yüreğinde Mi Hala ?Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|