Anladım Ayrılık Acısını Gel Bana Sor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anladım Ayrılık Acısını Gel Bana Soranladım Ayrılık acısını gel bana sor ![]() Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım ![]() Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, kendi yolumu çizdiğimde anladım![]() Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil![]() Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım![]() Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, AŞK peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım![]() Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, neden hiç ağlamadığını anladım![]() Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım![]() Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, çok acıttığında anladım![]() Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım![]() Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, yüreğini elime koyduğunda anladım![]() ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım![]() Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, git dediklerinde gittiğimde anladım![]() Sana sevgim şımarık bir çocukmuş, her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım![]() Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, gerçekten pişman olduğumda anladım![]() Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, yüreğimde sevgi bulduğumda anladım![]() Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım![]() Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş![]() !!! |
|
Anladım Ayrılık Acısını Gel Bana Sor |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anladım Ayrılık Acısını Gel Bana SorKış baharı özler bende seni,toprak suya hasret bende sana, acımasız bir dünya herşeyi yalan, sevgisiz bir hayat mecburuz buna ![]() Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret nede ulu bir arzulayış O bence içten içe ağlayış yada senden ayrı yasayış![]() ![]() ![]() |
|
|
|