![]() |
Gözlerim Özledi Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerim Özledi Seni![]() En çok gözlerim özledi seni ![]() ![]() ![]() Daha göz bebeklerine bakmadan, içinde kaybolmayı özledi Ve gözlerimizin sarmaşık misali birbirine kenetlenip öylece kalmayı ![]() Uçsuz bucaksız uçurumlara sonunu bilmeden beraber atlamayı ![]() En çok gözlerim özledi seni ![]() ![]() ![]() Bakışlarına değdiğinde çocuksu bir gülüşle, ürpermeyi özledim en çok, Derinlerindeki gizli kalmış yanmalarını, sayıklamalarını çözmeyi, Bir labirentin içinden geçip sana ulaşmayı özledi ![]() En çok gözlerim özledi seni ![]() ![]() ![]() Sancılı bekleyişlerin ardından, masmavi ışık saçan yüreğini, Yüreğinin içini, içinde hapsettiğin duygularını, fırtınalarını, Med-cezirli duygu dalgalanmalarını, umutlarını, seni En çok gözlerim özledi seni ![]() ![]() ![]() Yakıcı kokunu hissetmesem de görmeyi, Gözlerinde fırtınalar yaratmayı, kaybolmanı, kaybolmayı, Bir çift gözle sevip , sonsuza dek onunla kalmayı ![]() Ayşe Manav |
![]() |
![]() |
![]() |
Gözlerim Özledi Seni |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerim Özledi SeniÖyle Özledim Ki Seni Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere Duymadan o güzel sesini uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime ![]() Sabah gözümü ilk açtığımda elim hemen telefona gidiyor acaba aradı mı? Diye ![]() Ama her defasında senin dışında onlarca kişi görüyorum telefonuma numaralarını cevapsız diye bırakan ![]() Öyle özledim ki sesinin sesimdeki yankısını! Çocuksu gülümsemene neden olan maymunluklarımı ![]() ![]() ![]() Beni sevme şeklini öyle özledim ki ![]() ![]() ![]() Bu lanet dünyada her geçen gün soğuyor insan hayattan yaşamaktan ![]() Çünkü hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef ![]() Dünyanın adil olmasını bekliyoruz hani hiç değilse bize zarar vermemesini huzurlu olmayı ![]() ![]() ![]() Ama sanırım sabır taşı misali bizi tam ortamızdan çatlatmaya niyetli ![]() Öyle özledim ki gözlerinin içine bakarken gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini ![]() ![]() ![]() Neden ağlıyorsun derdin deli misin sen? Gözlerine bakınca neler gördüğümü bir bilsen Sen olsaydın benim yerimde mendil dayanmazdı gözyaşlarını silmene herhalde ![]() Öyle özledim ki seni aradığımda sesindeki neşeyi ![]() ![]() ![]() Kuşum derdin özledin mi beni derdin ![]() Bende belki tam anlatamam sana olan hasretimi diye Nasıl özlediğimi seni nasıl sevdiğimi ispatlayayım diye hep yemin ederdim ![]() Güzel gözlüm öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Yüreğim bir mecal kaldı şimdi ![]() Her gece yatağıma geçip çalmasını bekliyorum lanet telefonumun ![]() Her gece yalvarıyorum Allah ıma bir an önce geçsin bu dertler bu sıkıntılar diye ![]() ![]() ![]() Ve her gece uykuyu haram ediyorum gözlerime ![]() A kadınım öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Tıraş bile olmuyorum eskisi gibi ![]() Batıyor sakalların git kes öyle öp beni derdin ![]() Öptürmezdin gül yanaklarını sinek kaydı olmadan yüzüm ![]() Ama geri döndüğümde de kokumu içine çekerek öyle bir öperdin ki beni hep öyle kalalım isterdim ![]() Sevdiğim öyle özledim ki seni ![]() ![]() ![]() Sesini nefesini bana doğru kurduğun cümlelerin her bir kelimesini ![]() ![]() ![]() Şimdi bekliyorken senden gelecek tek bir seslenişi nasıl zor bir bilsen Nefes alıp verdiğimde hasret ciğerlerimi yakıyor özlem saçlarımdan tutup çekiştiriyor ![]() Sensin onun dermanı diyor içimdeki ses her gece ![]() |
![]() |
![]() |
|