![]() |
Seni Ölümsüz Bir Aşkla Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ölümsüz Bir Aşkla SeviyorumŞimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum ![]() Sen gideli kelime haznem daraldı ![]() Tek başıma kaldım buralarda ![]() ![]() ![]() Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum ![]() Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı ![]() Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair ![]() Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı ![]() ![]() Şimdi de mi kadere atılacak suç? " Kaderde var mı?" diyerek! Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum ![]() Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile ![]() ![]() ![]() Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni ![]() ![]() ![]() Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli ![]() ![]() Ah Sevgili(!) Özledim be seni ![]() ![]() Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum ![]() Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Ölümsüz Bir Aşkla Seviyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ölümsüz Bir Aşkla SeviyorumYalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! |
![]() |
![]() |
|