![]() |
Hasret Kaldım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasret KaldımO kadaR özlediM ki Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalvarsam ağlasam kapansam dizine ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh gelmeN için bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle buldun mu aradığın aşkı ![]() ![]() Hani giderkeN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa yalnız mısın sen yine ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız mısıN sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine eskisi gibi beraber olsak…Ne olur sanki geçenleri unutsak …Hayat bitse dünya dursa…Ölüm bile olsa biz hiç ayrılmasak ![]() ![]() Eskisi gibi tutşsak elele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Hasret Kaldım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasret KaldımBiliyormusun özlemim Biliyormusun özlemim Güzel gözlü sevdiğim Ben yeşil bir bitkiyim Bitki suya nasıl muhtaçsa Bende öyle açım sana Bitki konuşamaz susuz kalırsa İsyanını dökemez satırlara Sadece boynunu büker solar, Ve Veda eder bu dünyaya Karışır gider toprağa Ben yeşil bir bitkiyim bir tanem Beni susuz bırakma |
![]() |
![]() |
|