![]() |
Ben Miyim?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Miyim??Özlemim var kendime Dünde bıraktıklarıma Sormaya çekindiğim sorular düğümleniyor boğazıma Bekliyorum yollarını, dündeki her şeyi Yalnızlığım da yalnız kaldı İçimde sızlıyor duyurmadan sesini Artık görünmüyor gözyaşlarım İçimdeki çukurlarına akıtıyor damlalarını Konuşmak bile anlamsızlaşmış Her şey anlamını yitirmişken ![]() ![]() ![]() Sevmeyi sevmekti saltanatını sürdüğüm hayatta idealim Şimdi sevmenin ne olduğunu öğrenmek oldu her şeyim Satırlar yetişmiyor içimdeki volkanları söndürmeye Hiç durmadan arıyorum bir çıkış, dünümden bugünüme ![]() ![]() ![]() Özlemlerim, hasretlerim büyükçe Küçülüyor dünyam ![]() ![]() ![]() Duvarlara sıkışıyor benliğim Bir el için feryatlar kopuyor Buz gibi dağların içinden ateşler patlıyor ![]() ![]() ![]() Unutmayı unutmuşken, derdimden nasıl kurtulayım Hayallerimi gömmüşken Tekrar nasıl onlarla yaşayayım Yine de bekliyorum kendimi Dünü beklediğim gibi değil Yarınlarımı bekler gibi Beni bende bekliyorum ![]() ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Miyim?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Miyim??Gidersin; yağmurlarda kırık kalır mızrabım ![]() Gidersin; ardından dilsiz bir ihanet gider ![]() Gidersin, her şey gider ![]() Gidersin, kalbimde bir tabur ayaklanır, ilgilenmez ordular, hükümetler… Gidersin; işte rezil bir an’dır bu ![]() Yazdıkça silinen sözcükler gibidir hayat ![]() Gidersin; bir hazin dramdır bu! /Kanmadım aynalara sana kandığım kadar, içimde bir boşluk sana yandığım kadar…/ |
![]() |
![]() |
|