![]() |
Şimdi Satır Satır Hüzün Yağıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Satır Satır Hüzün Yağıyor![]() Hasretleri Düşüyor Hiç Yaşanmamış Olan Sevdanın ![]() ![]() ![]() Hüzünleri Siyah Bir Bulut Gibi Kaplıyor Seçilip Yok Olmaya Yüz Tutan Umutların ![]() ![]() ![]() Söylenmiyor Söylenemiyor Çünkü Biliniyor O Olmazsa Bu Olur Diye Seçenek Yok Bunda, Sevda Bu ![]() ![]() ![]() Yalan Sözlerden Korkuluyor……… Bir Gurur Uğruna Giden Bir Sevda Olmasın Diye Bu ![]() ![]() ![]() Hala Olmaz Diyorsun Bu Sevdaya Hep Yalanla Doğru Karışmıştır Birbirine Zaten Ne Yalanlar Var Her Gün Söylenen Ne Doğrular Var Bir Kez Bile Söylenemeyen ![]() ![]() ![]() Bu Benim Hayalim, Senin Suçun Yok; Sen De İstersen Kendi Hayaline Dal ![]() ![]() ![]() Bu Benim Acım, Senin Hatan Yok; Sen Hiçbir Acıya Dokunmadan Kal! Şimdi Satır Satır Hüzün Yağıyor Yıldırımlar Düşüyor Ve Yakıyor Düştüğü Yerleri Fısıldanan, Sessiz Haykırışlar Var Yanan Yerler Acıyor Kimse Hissetmiyor Acıyı, Duymuyor Sesleri……… ![]() ![]() Sessiz Özlem Dolu Bir Gecede Yine Sözlerim Satırlara Düşüyor… |
![]() |
![]() |
![]() |
Şimdi Satır Satır Hüzün Yağıyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Satır Satır Hüzün YağıyorBalıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için, uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsin |
![]() |
![]() |
|