![]() |
Seni Öyle Çok Seviyorum Ki.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Öyle Çok Seviyorum Ki..Seni Öyle Çok Seviyorumki ![]() ![]() ![]() Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, çektiğim her nefeste ![]() ![]() ![]() Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şimdiden öyle çok özledim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle çok seviyorum ki, istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle çok özledim ki, sanki bugün yine istanbul benimle ağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüdüm yağmur da, ellerim üşüdü yine ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım, yağmura karıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? ne zaman biri bana canım dese, senin seslenişin kulaklarımda çınlıyor, irkiliyorum, mutsuz musun gene? Gene yüreğin mi acıyor diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim, sen yoksan artık gülüşüm bile içten değil, şen kahkahalar atanlara imreniyorum hanidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana aşık olmasam, sensiz günlerde böyle mutsuz olmazdım, sen, sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SANA NASIL SiTEM EDEBİLİRİM? BEN SADECE SENİ SEVMESİNİ BİLİRİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Öyle Çok Seviyorum Ki.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Öyle Çok Seviyorum Ki..Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|