![]() |
Sana Doyamamak, Hasret Dedikleri Bu Mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Doyamamak, Hasret Dedikleri Bu Mu?Her an seni duymak, her an tenini hissetmek, yani basinda seni yasayabilme ihtimallerini gözden gecirdim az önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi ki geldin ![]() ![]() Hos geldin ![]() ![]() Senin bana su kisacik zamanda verdiklerin aslinda ne kadar da cok ![]() ![]() ![]() ![]() Artık insanlara bahaneler sunmuyorum, istemediklerimi acikca anlatiyorum ve gerektiginde " hayır " demeyi ögrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben, ben neler verebilirim ki sana ![]() ![]() Sana sadece sevgimi, sana sadexe dostlugumu, sana sadece tertemiz bir ben verebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dair yazmak, seni seninle paylasmak, beni seninle paylasmak ![]() ![]() Özlüyorum seni, her dakika daha da büyüyor özlemlerim ![]() ![]() isterdim ki sihirli iksiri icikten sonra görünmez olayim ve hep yani basinda kalayim, her dakikani, her saniyeni sen hissetmesen de seninle paylasabileyim diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENi SEViYORUM ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Sana Doyamamak, Hasret Dedikleri Bu Mu? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Doyamamak, Hasret Dedikleri Bu Mu?kader mi yazmiş?silinsin tum gunahlarim, drama yollarinda kopru istikametindeyim ![]() ben huzundum beni sen sectin,,varir mi şahima son lutuflarim? kimsede aramadim gonlumun pamuk prensesini ![]() sen yuzumdun beni kahrettin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|