![]() |
Hasretinle Yaşıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasretinle YaşıyorumYokluğuna Vurulan Kelepçeli Ayların, Günlerin, Saatlerin Tükendiği Şu Bedenimde Tarifi İmkansız Duyguların Felce Uğrayışı Vakitsiz Çalmakta Hep Kapımı… ![]() ![]() Kısa Voltalar Atan Bedenim Titrek Ve Ürkek Adımlarını Tazelerken Geceye, Bir Kabus Gibi Yine Çörekleni Verirsin Gözlerime… ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimde Buharlaşarak Ürkek Bakışlarımda Kaybolup Giderken Hayalin, Yine Acı Ve Buruk Of Çekişle Geceye Düşerim Sessizce… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farklı İzler Bırakıp Geçer İklim Dediğim… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep Bu Hasretle Her Dem Olur İçim, Şiirler Dile Gelir Bu Garip Yürekte Anlıyor Musun Biçim, Biçim… ![]() ![]() ![]() Hatıraların Sindiği Gözlerimde Gel Gitler Bırakır Gözyaşlarım… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acıyı Yudumlarım Her Gece… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hasretinle Yaşıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasretinle YaşıyorumSeni Özlemenin Kitabını Yazıyorum seni sevmenin kitabını yazabilirdim oysa gönlümdeki sözcükleri dökebilsem kağıda iki ırmak gibi içime akan gözlerini ılık bir meltem gibi yüzüme vuran dalgalı saçlarını her okşayışımı içimi eriten ılık nefesini anlatabilsem dökebilsem kağıtlara isyan etmese kalem yokluk göstermese mürekkep içimdeki yansımasını kıskanmasa anlatabilse sözcükler oysa ben kalbimle sözcükler arasında anlatamadan derdimi ölüp ölüp diriliyorum seni sevmek özlemek özlemek ölmek mi, bilmiyorum ölümle hayat varlıkla yokluk arası bir şey kalbimde hep yeşeren ama bir türlü başaklarını yükseltemeyen çorak topraklar gibi bir kırabilse kabuğunu bir dökebilse içindekini nasıl dirildiğine sende şaşarsın şaşarsın valla hayret ,seni sevmenin kitabını yazacaktım bir baktım seni özlemenin kitabını yazıyorum dokunamamanın acısını duyuyorum yüreğimde bedenimde kanım donuyor sensiz hiç bu kadar aciz olmadı hiç bu kadar çaresiz Selahattin Arslan |
![]() |
![]() |
|