Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hasretinle, yaşıyorum

Hasretinle Yaşıyorum

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasretinle Yaşıyorum

Yokluğuna Vurulan Kelepçeli Ayların, Günlerin, Saatlerin Tükendiği Şu Bedenimde Tarifi İmkansız Duyguların Felce Uğrayışı Vakitsiz Çalmakta Hep Kapımı…Aralanan Gözlerimde Özlem Dolu Bakışların Sindiği Buruk Dolu Bekleyişlerin Kahrı İle Herdem Oluyorum Yine…

Kısa Voltalar Atan Bedenim Titrek Ve Ürkek Adımlarını Tazelerken Geceye, Bir Kabus Gibi Yine Çörekleni Verirsin Gözlerime…Fikrime Takılan Hayalin İle Bitmeyen Gecelerine Demir Atarım…Biçim Veremediğim Duyguların Hisleri İle Boğum Boğum Ter Kusarım…

Gözlerimde Buharlaşarak Ürkek Bakışlarımda Kaybolup Giderken Hayalin, Yine Acı Ve Buruk Of Çekişle Geceye Düşerim Sessizce…Silinmez İzler Bırakarak Süzülüp Akar Giderim Yüreğime…Hasret Sancıları Çeken Gözlerimde Özlemler Tik Taklar Bırakıp Durur Yine Geceye…

Farklı İzler Bırakıp Geçer İklim Dediğim…Bazen Hüzünlü Yağmurlar Düşer Yüreğime…Bazen Kasırgalar Kopar Gözlerimde…Bazen Soğuk Ve Buz Kesen Bir Tipi İle Bedenime Saplanır Bembeyaz Hasretler…Bazen Kavurucu Bir Ateş Gibi Yanıp Yüreğimi Yakıp Geçer Sevdan…

Hep Bu Hasretle Her Dem Olur İçim, Şiirler Dile Gelir Bu Garip Yürekte Anlıyor Musun Biçim, Biçim…Uykusuz Gecelere Salarım Düşlerimi, Artık Senli Saatleri Aralar, Özlemleri Bir Parça Olsun Dindirmeye Çalışır Dururum…

Hatıraların Sindiği Gözlerimde Gel Gitler Bırakır Gözyaşlarım…Koyu Ve Mavi Düşlere Salarım Seni Yine Bu Gece…Hasretin Demine Dalıp Gider Yüreğim, Hislerimin Yangınlarında Kül Ederim Senli Düşünceleri… Geceye Gömerim Sen Diye Dertlerimi Ve Kederlerimi…

Acıyı Yudumlarım Her Gece…Soğuk Bakışlarımda Donan Hayalinle Aralarım Özlemlerimi…Çatlayan Dudaklarımda İzlerin Var Şimdi…Senli Dokunuşlara Gebe Kalmış Bedenim…Hasretin Yakarken Beni, Şimdi Uykudasın Biliyorum…Sen Uykudayken Beni Seni Geceye Düşen Duygularımda Resmediyorum…
alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Hasretinle Yaşıyorum

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hasretinle Yaşıyorum

Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum

seni sevmenin kitabını yazabilirdim oysa

gönlümdeki sözcükleri dökebilsem kağıda

iki ırmak gibi içime akan gözlerini

ılık bir meltem gibi yüzüme vuran

dalgalı saçlarını her okşayışımı

içimi eriten ılık nefesini anlatabilsem

dökebilsem kağıtlara

isyan etmese kalem

yokluk göstermese mürekkep

içimdeki yansımasını kıskanmasa

anlatabilse sözcükler

oysa ben

kalbimle sözcükler arasında

anlatamadan derdimi

ölüp ölüp diriliyorum

seni sevmek özlemek

özlemek ölmek mi, bilmiyorum

ölümle hayat

varlıkla yokluk arası bir şey

kalbimde hep yeşeren

ama bir türlü başaklarını yükseltemeyen

çorak topraklar gibi

bir kırabilse kabuğunu

bir dökebilse içindekini

nasıl dirildiğine sende şaşarsın

şaşarsın valla

hayret ,seni sevmenin kitabını yazacaktım

bir baktım

seni özlemenin kitabını yazıyorum

dokunamamanın

acısını duyuyorum yüreğimde

bedenimde

kanım donuyor sensiz

hiç bu kadar aciz olmadı

hiç bu kadar çaresiz

Selahattin Arslan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com