Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinleyüreğim, sesleniyor, sus, şimdi

Şimdi Sus Ve Dinle.Yüreğim Sesleniyor Sana...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevinci yıllar öncesine sarmış bir yarayım ben
Bir mutluluğun sergüzeştinde sarılıp sarmalanmış esrik bakışlı nihavendim benYarım kalmış notaların en son dokunduğu ve güneşin yüzümü aydınlatmadığı bir ülkeyim benSusuşlarında bir adam boyu günah olan ve yabanıl çocukluığunda sapanı kırılmış,şekeri ellerinden alınmış bir hüzünüm ben

Şimdi sana bu hal içinde bür düş kuracağımuzak iklimlerden yüreğime akan tümcelerleBelki boran olacak kızıl kıyamet bürüyecek yüreğimiBelki kavruk dudaklarımdan akan iki damla kan olacakBelki de yüreğimin hengamesinde volkanların sesleri duyulacakÇünkü senle iligili düş kurmak yüreğin hazin ırmaklarına dalmaktırHüzünvari seslerleÇünü seni anmak bir bakıma ölmektir

Şimdi sus ve dinleYüreğim sesleniyor sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Elimde denizden çaldigim bir midye var denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin

Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com