Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dansı, yazının

Yazının Dansı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazının Dansı

Yaşamda; tabulari cigneyebilmek icin, ilerlemeci ve değişikliklere açik olmak gerekiyor!
Ve ben, siradanligimin disina ciktigim ve o hiç ugramadigim, seyrek eğrelti otlarinin bulundugu tarlada gezerken buldum seni ansizin Ben ve diğerlerinin şaşirarak karşiladigi bu ana dair , ufacik bir süphe olmaksizin, dokunurken, yapraklarina zarar vereceğimi düşündüğüm bir gelincik olarak giriverdin hayatıma; hem de o anlamsiz tarlanin içinden Siradanliği gün be gün değiştirerek şekillendirdin günlerimi Zorluklarima dokundun, ışığını paylaştin benle Hergün daha çok var olmaya ,kanima karişmaya başladin sanki Kimseye anlatamadiğim o coşku içimde şekillendi durmadan
Ve kırmızı ışıkları tekrar yaktım,yeni gelecek arabaların ihtimali doğrultusunda Artık otopark doluyduVe yeni, tek bir arabaya bile, yer kalmamişti içerde Lambanın rengini, senin yapraklarindan aldım Fırçamın ucunu boyadım ve girişe iliştirdim tabelayı Hiç korkmadım bunu yaparken Önceleri düşüncemde sakliydi Şimdi senden başka herkesle paylaşıyor olsam da; içim çekiliyor,birgün geleceğini ve sana da her bir duygumu tek tek anlatacağımı düşündükçe Öyle garip bir his ki bu, yokluğunla gitgide gerçeklerimin içinde yerleşmiş olmana şaşıyorum En az ben inanıyordum böyle olabilme ihtimaline Belki de ondandır bunca şaşkınlık?! Kim bilebilir ki???

Sen biliyorsun!!

Sen biliyorsun,şaşırmamak gerektiğini Nasıl olduğunu bilmiyorumYani, bunca umudu nasıl ve hangi dayanağa inanarak üretebildiğini bilemiyorum En çok bu yönünü seviyorum senin Yaktığın hiçbir mumun sönmesine izin vermiyorsun Ellerini rüzgarda öyle güzel şekillendiriyorsun ki sönmemeleri için; sönmüyorlar Belki de, bana bunca güvendiğin içindir, böyle bir imkansıza “merhaba” dememÖyle ya; bana kimse bugüne dek, bu denli güvenmedi “Güven” bir kabus kelimesi halini alırdı her defasinda, hayatımda bir yerlerde

İşte şimdi yine yazıyorum Güzel şeyler yazıyorum Ne kadar güzel olduklarını anlatamayacağım güzellikte şeyler yazıyorum Yazarken anlatmak istediklerimi, okuyacaklara en doğru şekilde anlatabilmek için, noktalama işaretlerini nereye yerleştireceğime, defalarca göz atmak zorunda kaldığım derecede güzel şeyler yazıyorum Uzun cümleler yazıyorum Edebiyat derslerinden kalma bilgilerle; kişileştirmeler ve hüsnü-l arifler kullanıyorum Duygularımı bunca harekete geçirmiş olmandan gerek, yazdıklarımı tekrar okuyabiliyorum Bunların neden önemli olduğunu bilemeyecek kadar geç geldin hayatıma Belki zamanlama hatasıdır hayatımızın, belki de tam vakti Bunu asla bilemeyeceğim, sen birgün geri gelip hayatıma dokunmadan

Yarını bilemem, ama bugün seni seviyorum Dünden daha fazla seviyorum Ben, seni seviyorum Kalbime aşık olan seni seviyorum Çocuksuluğunu; koruma içgüdünü; içindekileri ifade etmeye çabalarken, beceremedikçe bocalamalarını; beni ne çok sevdiğini anlatamayışını, ve aslında bunu yaparken çokça anlatabilmeni; dalga geçmeni; elime dokunurken içinden geçen o titremeyi; gözlerinin her halimi takip edişini; bana hayranlıkla bakışını; gülüşünü; kokunu seviyorum Benimle beraber,benim korkularıma karşı benle savaşmanı seviyorum Olduğun gibi, seni tamamen oldugun gibi seviyorum Ve bunu yapabilen senle gurur duyuyorum

Senle huzur doluydumSenle gülmek,senle ağlamak kadar romantizm kokardı Senle ağlamak, dans gecelerinde dans etmek gibi keyifli bir şarkıydı Sohbet edemediğimiz zamanları hatırlar mısın? Aslında ne çok sohbet ederdik Susmana kızdıkça, susardın ya sen inadına; sana kızarken bile içinden geçenleri anlayabilmeyi severdim Duymayı isterdim aslında Ama sen zamanlamalarınla ve kendi kurallarınla sendin Beni sinir ettiği halde kimi hallerin, saygı duymaktan daha fazlasıydı sana karşı içimde büyüyen Kendindin ve doğru olanına sahip çıkıyordun hep Ve kendi doğrunu yaptırmak adına benle savaşmıyor, nedenlerini bıkmadan usanmadan anlatıyordun Ne garip; benim gibi sabırsız biri için yutkunmayı öğrenmek bile seninle başlıyor

Sana birgün anlatmıştımHayatta her insanın bir kez, “ondan önce ve ondan sonra”sı olur diye Bilmem hatırlar mısın?! Bana neyi öğrettin biliyor musun? Bu bir değil birçokmuş Hayatta belirli kişiler varmış Ve o insanlar; hayatlarına girdikleri kişilerin hayatlarına girişleri sonrasında, öncesindekinden bambaşka bir insan oluşmasına sebep olurlarmış Ve sen bundan senelerce önce bir kez yaşamış olduğum ondan önce ve ondan sonranın ikinci örneğisin hayatımda Sen bunun için hiçbir ekstra bişey yapmayarak yaptın bunu bilir misin???Bilmelisin Belki de bu ; o zamalar, çocukluktan ergenliğe geçiş döneminin, bir kopyasıdır ve yeni bir dönem değişikliği örneğidir, belki de sen “u” dönüşü için izin veren polisisindir hayatımın

Ne yaptın, nasıl yaptın bilmiyorum; ama usulca hayatıma girip, fark ettirmeden bunca bana destek olabildiğin için teşekkür ederim
Ve sen hangi dünyada, hangi rüyalarda,hangi düşüncelerdesin bilmiyorum ama ne olur çabuk dön Ben seni çok özlüyorum!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Yazının Dansı

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yazının Dansı

Şimdi uzaktasın, benimle değil Ben ise yalnızım, seninle değil Adın kalbimde, dilimde değil Seni çok özledim, elimde değil

Akşam olunca hüzünle dolarım, ateşini bağrımda yakarım, özlemle gül gibi solarım, gülün ömrüyle değil sevdasıyla yaşarım

Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, bir tatlı sevda gülüşü özledi gözlerim Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel Çünkü seni ve gülüşünü çok özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com