![]() |
Seni Hissediyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Hissediyorum..Bugün niye çok özLedim seni ? Niye baktığım heryerdesin ? Oysa alışmıştım yokLuğuna bıraktığın enkaza ![]() ![]() ![]() Sanki ![]() ![]() ![]() ► ► SENİ HİSSEDİYORUM ◄ ◄ Sesin ![]() ![]() ![]() Kokun ![]() ![]() ![]() Burdasın işte ! gözLerini kırpmadan bana bakıyorsun bense hasret kaldgım o bakışLarda kayboLuyorum ![]() İçimdeki onca kırıkLığa kırgınLığa rağmen Sana sımsıkı sarıLıyorum ![]() ![]() AyLar sonra iLkkez ya$adığımı hissediyorum ![]() ![]() ![]() Offff !!! Bu bi rüya biLiyorum tek gerçek ; GözLerime yağan yağmurLar ![]() ![]() ![]() Yaşadığım hayaL kırıkLığı ![]() ![]() ![]() ÇaresizLiğim ![]() ![]() Bu büyü bozuLmasın nolur rüyam hiç bitmesin BİRAZ DAHA YANIMDA KAL ![]() ![]() Keşke yaşadıkLarımın bi tarifi oLsa A-N-L-A-T-A-B-İ-L-S-E-M ![]() ![]() ![]() A-N-L-A-Ş-I-L-A-B-İ-L-S-E-M ![]() ![]() ![]() Yalnız KaLmasam ![]() ![]() ![]() Hergeçen gün daha da ağırLaşıyor içimdeki SEN/SİZLİK ![]() ![]() ![]() BiLiyorum artık hiçbirşey eskisi gibi olmayack bunu düşündükçe nefesim kesiLiyo Yaşam hücreLerim yok oLuyor ![]() ![]() ![]() ÖLÜYORUM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|