Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sarki, söyle

Bir Sarki Söyle Bana ..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Sarki Söyle Bana ..

Bir masal anlat bana, dilini bilmedigimbir masal anlat sonunu kestiremediginanlat
basimi dizlerine koyayim ben ve sen anlatmaya baslatum kelimeler suzulsun saclarimdansenin gozlerine dolunay vursun, benimkilere sen
Bir masal anlat bana, kahramanlari sen ve ben olalimbizi anlatsin masal
Umutsuz bir cumleyle baslasin once, hayal kirikliklariyla devam etsin
Gizli bir sevdadan soz etsin her harf, her cumlede adimiz gecsin Yalvarislar, ozlemler, goz yaslari, mum isigindan umutlar olsun icinde
Sen anlat, ben aglayayimsen sil gozlerimi, ben ellerin gozlerime degsin diye surekli aglayayim

Bir sarki soyle banatek bir sarki, melodisini uydurdugunsozlerinde hasret olsun, sicak bir opus olsun nakarat aralarinda
ruzgar kemanini cikarsin, hani su uzun zamandir yanimizda calmadigi Sen saclarindan kemana tel yap ve yureginden akort
tek bir sarki soyle bu gece bana, icinde, imkansizliklar, engeller
soguk karanliklardan bahsetmeyi de unutmabu sefer sen agla, ben sileyim senin gozleriniSen ellerime bir opucuk kondur yeter ki, ben aglamasan da silerim gozlerini

Zaman dursun dizlerindegunes bir daha hic dogmasinyildizlar hic kaybolmasin gokten
En derin lacivertleri goz yaslarimla yirtayim o geceve ellerin gozlerime tek bahane olsun

Sonra sen sus ve ben anlatayim sanamasal degil amasirtima, gogsume, gozlerime, beynime kor bir bicak gibi saplanan gercekleri
icimdeki tum gercekleri anlatayim sanahayal gucumu bile korelten gercekleri
uzaklardan bahsedeyimyakin olan uzaklardan, uzak oldugunu sandigimiz yakinlardan, yuregimizdeki uzaklardan ve mantiksal uzakliklardan
sen ogrendikce sok eden gercekleri, ben aglayayimsen sirtimdan cikarmaya basla bicaklari, sen cikardikca ben yenilerini saplayayim

Sen sus ve ben sana intiharlardan bahsedeyimucurumlardan, korkulugu olmayan balkonlardan, freni tutmayan arabalardan
bir intihar gibi üzerime coreklenen sevdadan bahsedeyim sanaimkansiza asik olmayi anlatayimbosa umitlere kapilmayi, her gordugumde bosa umutlanmayi anlatayim

Dolunay vuran gozlerinde gordugum kendi intiharimi anlatayim sanaBir goz kirpmalik zamanda kendimi birakayim gozlerindeki ucurumlardan
O uzun kivrimli kirpiklerin bile yetisemesin beni ellerimden tutmayaBen gozlerine gomuleyim, sen agla, ben topragimda yediverenler yetistireyim

Her sey basa sarsin sonratekrar seni goreyimtekrar seveyimtekrar dizlerine koyayim basimiaglayayim ve yine gozlerinden atayim kendimi, dunyanin o en derin ucurumuna

Alıntı Yaparak Cevapla

Bir Sarki Söyle Bana ..

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir Sarki Söyle Bana ..

Üşüyordum

Sarılcak bir şeyler ararken seni buldum

Dokundum Yanıyordun

Elimi çekmek zorunda kaldım çünkü beni de yakıyordun

Sana dokunsam yanıyor; elimi çeksem donuyordum

Şimdi düşünüyorum: senle olup yanmak mı; sensiz kalıp donmak mı ???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com