![]() |
Bir Sarki Söyle Bana .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sarki Söyle Bana ..![]() Bir masal anlat bana, dilini bilmedigim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() basimi dizlerine koyayim ben ve sen anlatmaya basla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir masal anlat bana, kahramanlari sen ve ben olalim ![]() ![]() ![]() Umutsuz bir cumleyle baslasin once, hayal kirikliklariyla devam etsin ![]() Gizli bir sevdadan soz etsin her harf, her cumlede adimiz gecsin ![]() ![]() Sen anlat, ben aglayayim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sarki soyle bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruzgar kemanini cikarsin, hani su uzun zamandir yanimizda calmadigi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tek bir sarki soyle bu gece bana, icinde, imkansizliklar, engeller ![]() ![]() ![]() soguk karanliklardan bahsetmeyi de unutma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman dursun dizlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En derin lacivertleri goz yaslarimla yirtayim o gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sen sus ve ben anlatayim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() icimdeki tum gercekleri anlatayim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzaklardan bahsedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen ogrendikce sok eden gercekleri, ben aglayayim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen sus ve ben sana intiharlardan bahsedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir intihar gibi üzerime coreklenen sevdadan bahsedeyim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolunay vuran gozlerinde gordugum kendi intiharimi anlatayim sana ![]() ![]() ![]() ![]() O uzun kivrimli kirpiklerin bile yetisemesin beni ellerimden tutmaya ![]() ![]() ![]() Her sey basa sarsin sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Sarki Söyle Bana .. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sarki Söyle Bana ..Üşüyordum ![]() ![]() ![]() Sarılcak bir şeyler ararken seni buldum ![]() ![]() ![]() Dokundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimi çekmek zorunda kaldım çünkü beni de yakıyordun ![]() ![]() ![]() Sana dokunsam yanıyor; elimi çeksem donuyordum ![]() ![]() ![]() Şimdi düşünüyorum: senle olup yanmak mı; sensiz kalıp donmak mı ??? |
![]() |
![]() |
|